Johnny Depp: Οι απόψεις του σχετικά με την “cancel culture”

12:57 24/9/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα εμβληματικών ταινιών, όπως Ο Ψαλιδοχέρης, Οι πειρατές της Καραϊβικής και Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, επηρεάζοντας για πάντα την ποπ κουλτούρα. Βραβεύθηκε λοιπόν πρόσφατα για το συνολικό του έργο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του San Sebastian.

Η

Indya Moore δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραβρεθεί ξανά στο Met Gala και έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Στη συνέχεια έδωσε μια συνέντευξη τύπου, με αφορμή τη συγκεκριμένη διάκριση. Ωστόσο, αυτό δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα περιμέναμε ότι θα πάει. Αναλυτικότερα, μίλησε για την cancel culture, καθώς και για τις καταστρεπτικές συνέπειες που μπορεί να επιφέρει. “Ξεκίνησαν διάφορα κινήματα, τα οποία σίγουρα είχαν τις καλύτερες προθέσεις. Τα πράγματα όμως έχουν πλέον ξεφύγει και σας υπόσχομαι πως κανείς δεν είναι ασφαλής” δήλωσε χαρακτηριστικά. Υπονόησε λοιπόν ότι το κίνημα #MeToo έχει αποκτήσει αρνητικές διαστάσεις.

Η Reese Witherspoon μίλησε για τον διαρκή σεξισμό στο Hollywood

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de San Sebastián (@sansebastianfes)

Τα τελευταία χρόνια ο Depp έχει απασχολήσει έντονα τα media εξαιτίας της κακοποιητικής σχέσης του με την Amber Heard. Αλληλοκατηγορήθηκαν για ενδοοικογενειακή βία, οδηγώντας σε μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες. Ο 58χρονος star είχε χαρακτηριστεί ως Wife Beater και του ζητήθηκε να αποσυρθεί από διάφορα επαγγελματικά projects του. Επομένως, βιώνει πραγματικά τις επιπτώσεις της cancel culture.

Jessica Alba: Μίλησε σχετικά με τον σεξισμό που αντιμετώπισε στην καριέρα της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de San Sebastián (@sansebastianfes)

Keywords
Τυχαία Θέματα