Η Angelina Jolie με το πιο glamorous look στην Βενετία

11:04 1/8/2021 - Πηγή: InStyle

Μετά τις πρόσφατες διακοπές της στην Γαλλία, όπου πέρασε μερικές μέρες ξεκούρασης, η Angelina Jolie βρίσκεται στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στην Βενετία.

Ο Robbie Williams βρίσκεται στη Μύκονο για τις διακοπές του


Εκεί

ο φακός την συνέλαβε σε έξοδό της, καθώς άφηνε το ξενοδοχείο και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε ένα από τα θαλάσσια ταξί της Βενετίας, που αποτελούν σήμα κατατεθέν για την πόλη. Η διάσημη ηθοποιός ήταν εντυπωσιακή και υπέρκομψη, όπως πάντα, καθώς μας έχει συνηθίσει σε minimal stylish εμφανίσεις. Αυτή τη φορά επέλεξε μια maxi glamorous τουαλέτα, σε γκρι χρώμα, με strass, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με μια μαύρη Yves Saint Laurent τσάντα, διακριτικά σκουλαρίκια και ένα απλό, χαμηλό σινιόν για τα μαλλιά της, ενώ δεν παράλειψε να φορέσει την μάσκα σας, για λόγους προστασίας από τον Covid-19.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrities In Italy (@celebs_in_italy)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)


Η Jolie φαίνεται να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρά τις αλλεπάλληλες δυσκολίες που εμφανίζονται στην πολύκροτη δική ανάμεσα στην ίδια και τον Brad Pitt για την επιμέλεια των παιδιών τους, μετά και την απομάκρυνση του δικαστή John Ouderkirk, ο οποίος φέρεται να είχε κάποια είδους συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Pitt, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί μεροληπτική η στάση του.

House of Gucci: Τα πρώτα posters και το trailer της ταινίας είναι εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα