Heidi Klum: Οι διακοπές στην Ιταλία και η σπάνια φωτογραφία των παιδιών της

09:59 31/7/2021 - Πηγή: InStyle

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η ιδανική περίοδος για να εξερευνήσουμε νέα μέρη, να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έτσι και η Heidi Klum, ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με τα παιδιά της. Το πασίγνωστο supermodel φαίνεται να απολαμβάνει τα μαγευτικά τοπία που διαθέτει η γειτονική χώρα και μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες με ιταλικό αέρα.

JLo και Ben Affleck συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μεσόγειο και ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η Emily Ratajkowski κάνει τις διακοπές της στην Ιταλία, φορώντας το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού!

Στις εικόνες που κοινοποίησε η Klum στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε αρχικά τα τέσσερα παιδιά της. Περπατούν μπροστά από τη μητέρα τους, στα ιταλικά στενά και φαίνονται σαν μια δεμένη παρέα. Τα δύο αγόρια φοράνε matching floral πουκάμισα, με καλοκαιρινή διάθεση. Η διαφορά στα outfits τους έγκειται στο ότι ο ένας φοράει βερμούδα και ο άλλος jean.

Ο George Clooney και η Amal Alamuddin απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ιταλία

Τα κορίτσια είναι εξίσου stylish, καθώς βλέπουμε τη Leni με ένα κομψό all white σύνολο και τη Lou με εντυπωσιακά μακριά ροζ μαλλιά. Η 17χρονη Leni κρατά το χέρι του 15χρονου Henry, ενώ ο Johan, 14 ετών και η Lou, 11 ετών, περπατούν πλάι τους. Πατέρας των τριών μικρότερων είναι ο τραγουδιστή Seal, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή τους είναι κόρη του Flavio Briatore. Όλα τα αδέρφια φαίνονται πολύ αγαπημένα μεταξύ τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Σε μια άλλη δημοσίευση του διάσημου μοντέλου, βλέπουμε την ίδια σε ρόλο τουρίστριας.

Συγκεκριμένα, σε ένα boomerang της χοροπηδάει χαρούμενη στα σκαλιά ενός μεγαλοπρεπούς κτιρίου. Παρόλο που η ιταλική αρχιτεκτονική φημίζεται για την ομορφιά και την καλαισθησία της, την προσοχή μας τραβάει η Heidi Klum. Στα 48 της χρόνια είναι αναμφίβολα πιο εκθαμβωτική από ποτέ και μας μεταδίδει τη θετική αύρα της. Φοράει ένα sporty σύνολο και φαίνεται πανέτοιμη για τις καλοκαιρινές της περιπέτειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Keywords
Τυχαία Θέματα