Γιάννης Φέρτης: Η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ – Διαψεύδει η σύζυγος του ηθοποιού

15:43 19/5/2022 - Πηγή: InStyle

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της σεναριογράφου Κάκιας Ιγερινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στην οποία έκανε λόγο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης.

Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού.

Η διάψευση της συζύγου του ηθοποιού

Η σύζυγος του ηθοποιού, Μαρίνα Ψάλτη, με παρέμβασή της στην εκπομπή “Το Πρωινό”, διέψευσε ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ.

“«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρία Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και προβλήθηκε η σχετική κάρτα.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάνννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας”.

Να σημειωθεί ότι η Κάκια Ιγερινού διέγραψε την ανάρτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα