Harry Styles: Πώς ένιωσε που συνεργάστηκε με την Olivia Wilde;

14:05 19/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Harry Styles έκανε μερικές δηλώσεις για τη σύντροφό του.

Ο διάσημος τραγουδιστής και η ηθοποιός Olivia Wilide γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, τον Σεπτέμβριο του 2020. Συνεργάζονταν στο ψυχολογικό θρίλερ ‘Don’t Worry Darling’ και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν ο ένας τον άλλον.

“Ξεκίνησε σαν φιλία, αλλά γρήγορα δημιουργήθηκε κάτι ρομαντικό”, είχε αποκαλύψει μια κοντινή πηγή τους στο ‘People’ εκείνην την περίοδο. “Όλοι το περίμεναν. Στα διαλείμματα, ο Harry πήγαινε διαρκώς να την επισκεφτεί. Δεν

άντεχε μακριά της”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ξεκίνησαν να είναι επισήμως μαζί λίγους μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2021. Είχαν παρευρεθεί τότε σε έναν γάμο κοινού φίλου τους. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους είχε απαθανατίσει ως ζευγάρι και τα νέα δεν είχαν αργήσει να διαδοθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Don’t Worry Darling (@dontworrydarling)

Φτάνοντας στο σήμερα, η σχέση τους συνεχίζει να εξελίσσεται διαρκώς και οι δυο τους φαίνονται να είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Ωστόσο, εξακολουθούν να διστάζουν να μιλήσουν δημοσίως για την αγάπη τους. Ο λόγος που αποφεύγουν τις δηλώσεις για το ειδύλλιό τους, είναι ότι διατηρούν την προσωπική ζωή τους ιδιωτική… ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να κάνουν!

Harry StylesOlivia Wilde: Σε ρομαντικές διακοπές στην ΙταλίαΟ Ηarry Styles έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στον Howard Stern για την εκπομπή SiriusXM.

Ενώ η συζήτηση κυλούσε ομαλά και μιλούσαν για διάφορα ζητήματα, ο παρουσιαστής έκανε μια απότομη ερώτηση στο πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction.

“Ερωτεύτηκες όσο ήσουν στα γυρίσματα;”, ρώτησε τον 28χρονο.

“Wow! Πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση;” ξεκίνησε λέγοντας ο Harry. “Ήταν μια υπέροχη εμπειρία το να με σκηνοθετεί η Olivia. Η υποκριτική μπορεί να γίνει κάπως άβολη μερικές φορές. Πρέπει να υπάρχει πολλή εμπιστοσύνη πιστεύω. Το να εμπιστεύεσαι αυτόν που σε σκηνοθετεί, είναι ένα πραγματικό δώρο. Ήταν επίσης πολύ βοηθητικό. Όλα αυτά δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο κλίμα στα γυρίσματα της ταινίας”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Slice (@slicedotca)

Keywords
Τυχαία Θέματα