Dove Cameron: Δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό της

15:25 19/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η 26χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την καριέρα της στο Disney Channel. Πρωταγωνιστώντας σε παιδικές ταινίες και σειρές, έγινε αγαπητή στο νεανικό κοινό. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον έχει ωριμάσει τόσο η ίδια όσο και η καριέρα της. Δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τους προβληματισμούς της, οι οποίοι σχετίζονται με σημαντικά ζητήματα. Ένα από αυτά είναι η εικόνα που έχουμε για τους εαυτούς μας.

Πρόσφατα μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους θαυμαστές
της, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram. Δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε την ίδια να κλαίει. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOVE (@dovecameron)

“Ταυτότητα εναντίον εαυτού! Κατάθλιψη και δυσφορία. Ο εαυτός είναι κάποιος που νιώθω ότι πάντα γνώριζα βαθιά, κάποιος που αγαπώ βαθιά και προστατεύω σαν να ήταν το παιδί μου. Γνωρίζω αυτόν τον εαυτό και είμαστε πολύ κοντά. Για μένα, η ταυτότητα και ο εαυτός είναι δυο πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα και στη ζωή μου υπήρχε χώρος μόνο για το ένα από αυτά. Ποτέ δεν κατάφερα να τα συνδυάσω και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι φταίει μια αντίληψή μου. Αυτή η βαθιά θαμμένη αντίληψη ότι δεν ήταν γραφτό για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Νιώθω ότι για να βρίσκομαι εδώ, θα πρέπει να γίνω κάτι διαφορετικό”, είπε η Dove Cameron για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

“Τις περισσότερες ημέρες, νιώθω ότι δεν έχω ταυτότητα. Νιώθω άνετα ως κάτι χωρίς σύσταση, ως μια ενέργεια ή μια παρουσία. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να βρω έναν πραγματικό ρυθμό στη ζωή μου. Μέχρι στιγμής, στην προσωπική μου εμπειρία, ο εαυτός και η ταυτότητα πληγώνουν ο ένας τον άλλον. Μου έχουν έρθει μαζεμένα πολλά συναισθήματα και εάν νιώθετε όπως κι εγώ, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός, τόσο καταλαβαίνω ότι αυτοί οι εσωτερικοί διάλογοι είναι μια παγκόσμια πραγματικότητα”, πρόσθεσε.

“Αυτό που μου είναι ξεκάθαρο είναι ότι θέλω να ζήσω μια ζωή που δεν θα στέκομαι εμπόδιο του εαυτού μου. Είναι πιο εύκολο στη θεωρία παρά στην πράξη, αλλά το προσπαθώ. Ξεκινάω να έχω την ελπίδα ότι αυτή η δημόσια πλατφόρμα μου, θα γίνει ένα βήμα αλλαγής και αμοιβαίας στήριξης, εξερεύνησης και ασφάλειας. Υπάρχει χώρος για όλους μας, ώστε να πούμε αυτά που μας τρομάζουν. Σας αγαπώ”, ολοκλήρωσε λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOVE (@dovecameron)

Keywords
Τυχαία Θέματα