Sydney Sweeney: Κάποιος… μηνύει την πρωταγωνίστρια του “Euphoria”

12:04 19/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η διάσημη, τηλεοπτική Cassie της δημοφιλούς σειράς “Euphoria” φαίνεται πως δεν είναι σε όλους αγαπητή, αφού μηνύεται για αθέτηση συμφωνίας από το brand LA Collective. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της μόδας και συγκεκριμένα, των μαγιό και όπως η ίδια αποκαλύπτει, ενώ η Sydney Sweeney είχε συμφωνήσει στο να γίνει ambassador του brand, αυτή και η ομάδα της τελικά έκαναν πίσω, τινάζοντας στον αέρα μια

συμφωνία 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, οι αρμόδιοι δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι και η μήνυση αποτέλεσε την αναπόφευκτη οδό.

@sydney_sweeney

Όμως, η αθέτηση της συμφωνίας δεν αφορά τον μόνο λόγο για τον οποίο οι υπεύθυνοι του brand προχώρησαν στη μήνυση. Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως η ηθοποιός μεταποίησε σχέδια της LA Collective και τα φόρεσε σε τουλάχιστον πέντε επεισόδια της σειράς “Euphoria”. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποδειχτεί στην πράξη, η εταιρία όμως ζητάει το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς αποτελεί το ποσό των κερδών, το οποίο υπολόγιζε να κερδίσει αν η Sydney Sweeney γινόταν το πρόσωπο του brand.

Από την άλλη, η μεριά της ηθοποιού διατηρεί σιγή ιχθύος κι απ’ ότι όλα δείχνουν το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια. Καλά ξεμπερδέματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα