Αυτές είναι οι celebrity μητέρες που γιορτάζουν για πρώτη φορά φέτος!

16:04 8/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η γιορτή της μητέρας έφτασε και είναι η ημέρα που δείχνουμε την αγάπη μας και την εκτίμησή μας στις μαμάδες μας! Πολλές γυναίκες γιορτάζουν φέτος για πρώτη φορά και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένες. Μάλιστα, μερικές από αυτές είναι αγαπημένες μας celebrities. Υποδέχτηκαν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε και έγιναν μητέρες. Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε από αυτές, οι οποίες μας έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Mother’s Day gift guide: Τα ωραιότερα δώρα για τις μητέρες!Allison Williams

Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς

του HBO, ‘Girls’ έγινε μητέρα τον περασμένο χειμώνα. Η είδηση είχε επιβεβαιωθεί τον Απρίλιο και ο πατέρας του παιδιού είναι ο Alexander Dreymon. Ο γιος τους ονομάζεται Arlo και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποια φωτογραφία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allison Williams (@aw)

Olivia Munn

Η γνωστή ηθοποιός θα γιορτάσει φέτος τη χαρούμενη ημέρα με τον γιο της, Malcolm Hiệp Mulaney. Το 5 μηνών μωρό βρίσκεται στο πλευρό της και ο πατέρας του είναι ο κωμικός John Mulaney.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

Pregnancy looks: 7 fashion girls υποδέχονται την Ημέρα της Μητέρας με τον πιο στιλάτο τρόποJennifer Lawrence

Τον Φεβρουάριο του 2022 η διάσημη ηθοποιός γέννησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney. Έφερε στον κόσμο το μωράκι της σε κλινική του Los Angeles, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Priyanka Chopra

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, μέσω παρένθετης μητέρας. Είχαν μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους θαυμαστές τους μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Halsey

Η 27χρονη τραγουδίστρια και ο Alev Aydin καλωσόρισαν τον γιο τους, Ender στις 14 Ιουλίου του 2021. Έγιναν γονείς για πρώτη φορά και ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι για το νέο βήμα της ζωής τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Keywords
Τυχαία Θέματα