Pregnancy looks: 7 fashion girls υποδέχονται την Ημέρα της Μητέρας με τον πιο στιλάτο τρόπο

11:00 8/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η γιορτή της Μητέρας δεν είναι μια οποιαδήποτε μέρα. Είναι η πιο σημαντική στιγμή της γυναίκας που κατάφερε να αποκτήσει το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής, της γυναίκας που περιμένει να νιώσει αυτό το γλυκό συναίσθημα της μητρότητας, της γυναίκας που άκουσε τη λέξη μαμά. Και παρότι μια μόνο μέρα δεν είναι αρκετή για να γιορτάσουμε ένα τέτοιο γεγονός, η 8 του Μάη λειτουργεί ως υπενθύμιση αυτού και είναι όμορφο να γιορτάζεται από κάθε μητέρα και κάθε άνθρωπο, γιατί χωρίς αυτές τις γυναίκες τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Εφτά λοιπόν, κορίτσια που εγκυμονούν, τιμούν το πιο σημαντικό δώρο

της ζωής που μεγαλώνουν μέσα τους και δίνουν το τέλειο inspo για pregnancy style με άνεση και στιλ.    

@negin_mirsalehi

Pink και happy: η Negin Mirsalehi, fashion blogger και επιχειρηματίας, περιμένει το πρώτο της παιδάκι, και όχι δεν είναι κοριτσάκι. Λαμπερή σε cute ροζ φόρεμα, αδημονεί να γνωρίσει το γιο της και η χαρά αποτυπώνεται στο πρόσωπό της.

@badgalriri

Σέξι mama to be: η Rihanna ίσως είναι η πιο δημοφιλής και στιλάτη εγκυμονούσα αυτή τη στιγμή. Έχει φτάσει το pregnancy style σε άλλο επίπεδο και κάθε της εμφάνιση αποτελεί fashion moment και έμπνευση για όλες τις γυναίκες. Τα low rise τζιν είναι τα αγαπημένα της αφού προφανώς, βολεύουν και της πάνε πολύ.

@kyliejenner

Στα λευκά δερμάτινα: η Kylie Jenner υποδέχτηκε το δεύτερο παιδάκι της τον Φεβρουάριο κι ενώ στην πρώτη της εγκυμοσύνη δεν είχαμε την τύχη να απολαύσουμε πολλά looks αφού, επέλεξε να την κρατήσει κρυφή, στη δεύτερη μας εντυπωσίασε με σέξι outfits όπως το συγκεκριμένο.

@shaymitchelle

Χρωματιστή και τολμηρή: η ηθοποιός Shay Mitchell είναι έτοιμη να καλωσορίσει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και πάντοτε φροντίζει να νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα της. Φυσικά, δεν ξεχνάει ποτέ το αισθητικό κομμάτι και αναδεικνύει πάντα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα με ελαστικά μίνι φορέματα, τα πιο ιδανικά για εγκυμοσύνη και… πάρτι!

@violetamangrinyan

Έντονα κοστούμια: τα πιο άνετα φορέματα της εγκυμοσύνης είναι αδιαμφησβήτητα, τα stretchy πλεκτά, ωστόσο η Ισπανίδα Violeta Mangrinyan δεν αποχωρίζεται τα κοστούμια που τόσο λατρεύει. Κολακευτικά και chic, τα κλασικά κοστούμια και πόσο μάλλον σε ανδρική oversized γραμμή βολεύουν, εντυπωσιάζουν και σας ανακηρύσσουν ως την πιο κομψή mama to be.

@camillacoelho

Mama Mia: και η Camilla Coelho είναι μία από τις ανερχόμενες μανούλες που αποκάλυψε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της. Τα σέξι looks της είναι το κάτι άλλο και η έμπνευση που δίνει σε όλες τις γυναίκες, απαραίτητη για κάθε στιλάτη μαμά.

Camilla Coelho: Η fashion influencer που μάχεται με την επιληψία ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη@alexandrapereira

Neon vibes: με άνετα γοβάκια και ελαστικά φορέματα να πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα της Alexandra Pereira. Η φετινή χρονιά αποδεικνύεται πως είναι η πιο… καρπερή, με τα fashion girls να αποκαλύπτουν η μία μετά την άλλη, το πολύτιμο μυστικό τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

Keywords
Τυχαία Θέματα