Vanessa Bryant: Η συγκινητική αφιέρωση για τον Kobe και την Gianna στην τέταρτη επέτειο του θανάτου τους

12:00 27/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Vanessa Bryant τίμησε τον αείμνηστο σύζυγό της, Kobe, και την κόρη της, Gianna, στην τέταρτη επέτειο από τον θάνατό τους, σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η Vanessa ανέβασε φωτογραφία του Kobe να χαμογελά με το χέρι του τυλιγμένο γύρω από την Gianna, βάζοντας στη λεζάντα δύο καρδιές. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο λογαριασμός των Lakers

στο Instagram με τη λεζάντα: “Για πάντα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Los Angeles Lakers (@lakers)

Το πρωί της 26ης Ιανουαρίου 2020, ο Kobe, η Gianna και επτά φίλοι τους επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο από το αεροδρόμιο John Wayne στην κομητεία Όραντζ για να μεταβούν σε ένα τουρνουά μπάσκετ στο Thousand Oaks. Ωστόσο, μόλις 14 μίλια από τον προορισμό τους, η πτήση συνετρίβη σε μια πλαγιά του Calabasas. Πιθανότατα λόγω λάθους του πιλότου, όπως διαπίστωσε η πολυετής έρευνα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών.

Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν οι: Kobe, Gianna, Christina Mauser, John Altobelli, Keri Altobelli, Alyssa Altobelli, Sarah Chester, Peyton Chester και ο πιλότος Ara Zobayan. Εκείνη την εποχή, ο Kobe ήταν 41 ετών και η Gianna 13.

Keywords
Τυχαία Θέματα