Kate Middleton: Οι γονείς της «θα είναι δίπλα της» όταν επιστρέψει στο σπίτι της για να αναρρώσει

11:00 27/1/2024 - Πηγή: InStyle

Μια ιδιαίτερη περίοδος είναι αυτή που διανύουμε για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη σοβαρή εγχείρηση στην οποία και υποβλήθηκε. Πρόκειται για μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, για την οποία το παλάτι δεν έχει γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως είναι φυσικό, η Kate Middleton έχει ανάγκη την οικογένειά της περισσότερο από ποτέ.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στον σύζυγό της, πρίγκιπα William,

αλλά και στους γονείς της.

Ο Mike και η Carol Middleton «θα είναι εκεί για να την υποστηρίξουν» λέει πηγή στο People.com.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Middletons (@middletonfamily)

Άλλωστε, το ζευγάρι ζει κοντά τους, στο Bucklebury του Berkshire. Έτσι καταφέρνουν να έχουν πολύ συχνή επικοινωνία και με τα εγγόνια τους δια ζώσης. Ο λόγος για τον 10 ετών πρίγκιπα George, την οχτώ ετών πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, που είναι πέντε ετών.

«Οι γονείς της έχουν συνεχή παρουσία στην ανατροφή των εγγονών τους», λέει ένας insider του παλατιού. «Θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν επιστρέψει η Kate για να αναρρώσει». Kate και William θα έχουν επίσης την υποστήριξη της επί σειρά ετών νταντάς τους. Ο λόγος για τη Maria Teresa Turrion Borrallo, η οποία εργάζεται στην οικογένεια από τότε που ο George ήταν 8 μηνών.

Θυμίζουμε ότι ο πρίγκιπας William έχει αποσυρθεί για λίγο από όλες τις άλλες του αρμοδιότητες για να είναι στο πλευρό της. Μάλιστα, αυτή η αποχή αναμένεται να παραταθεί. Όπως έγινε γνωστό, σκοπεύει να απέχει από τα δημόσια καθήκοντα για λίγες ακόμη ημέρες για να βοηθήσει τη σύζυγό του να επιστρέψει στη ζωή στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα