Paris Hilton: Δεν θα πιστεύετε τι φόρεσε στα γενέθλια του Jeff Bezos

10:00 27/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Paris Hilton απέδειξε πως αγαπάει το sustainability και δε διστάζει να ανακυκλώσει ακόμη και τα πιο εμβληματικά κομμάτια της γκαρνταρόμπα της. Η ίδια αποφάσισε να το κάνει με ένα από τα εφτά νυφικά φορέματα που φόρεσε στο γάμο της.

Η Paris Hilton φόρεσε το νυφικό φόρεμά της στο party του Jeff Bezos

Η τελευταία φορά που η κληρονόμος φόρεσε την Oscar de la Renta

δημιουργία ήταν το 2021, στη «τελευταία ημέρα» του τριήμερου γάμου της με τον Carter Reum, όπου χόρεψαν και αντάλλαξαν όρκους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η Paris έγραψε στη λεζάντα της παρουσίασης στο Instagram την Τρίτη: “Αφήνει λάμψη όπου και να πάει”.

Η συγκεκριμένη δημιουργία ήταν ένα από τα επτά φορέματα που φόρεσε η Paris Hilton κατά τη διάρκεια του πολυτελούς γάμου της που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Bel-Air του παππού της Barron – συμπεριλαμβανομένων σχεδίων από Gahlia Lahav, Pamella Roland, Alice + Olivia και Marchesa.

To party του Jeff Bezos Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ο Bezos έκλεισε τα 60 στις 12 Ιανουαρίου, αλλά η σύντροφός του (που είναι αρραβωνιαστικιά του πια Lauren Sánchez), χρειαζόταν σαφώς περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσει τη συγκεκριμένη βραδιά, για αυτό και άργησε λίγο να γίνει το party.

Η Hilton βρέθηκε στο party με τη μικρότερη αδερφή της Nicky Hilton Rothschild και συνάντησε εκεί τις Beyoncé, Kim Kardashian, Kris Jenner, Oprah, Katy Perry, τον Orlando Bloom, και την Heidi Klum.

«Παρά τον αριθμό των καλεσμένων, όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και οι καλεσμένοι έπρεπε να βάλουν τα τηλέφωνά τους σε σακουλάκια καθώς οι φωτογραφίες απαγορεύτηκαν στην εκδήλωση», δήλωσε μια πηγή στην αμερικανική Sun.

«Στο party είχαν στήσει το πρώτο γραφείο του Jeff στην Amazon με την αρχική του καρέκλα και ήταν όλα πραγματικά συγκινητικά. Το φαγητό στην εκδήλωση υπήρχαν τα πάντα, από χαβιάρι μέχρι McDonald’s.

Keywords
Τυχαία Θέματα