Chrissy Teigen: Θυμάται την πιο άβολη στιγμή που έζησε με τον John Legend και τον Andy Cohen

08:30 27/1/2024 - Πηγή: InStyle

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η Chrissy Teigen. Αφορά στην πρώτη συνάντηση του John Legend και του Carl Radke, η οποία ξεκίνησε «δύσκολα». Η αποκάλυψη αυτή έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής «Chrissy & Dave Dine Out». Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο όπου πήραν συνέντευξη από τον Andy Cohen.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Κατά τη

διάρκεια της συζήτησης, το 38χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε μια αμήχανη αλληλεπίδραση με τον Radke.

Όπως είπε, ενώ εκείνη και ο John Legend βρίσκονταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, συνάντησαν τον γοητευτικό σταρ του «Summer House». Η Chrissy Teigen άρχισε να μιλά μαζί του, ενώ τον κάλεσε να «πετάξει» μαζί τους. Να πάει δηλαδή με το ζευγάρι στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Cohen (@bravoandy)

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι «δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ. Δεν του είχα μιλήσει ποτέ. Αλλά όπως μιλούσαμε του είπα αυθόρμητα πως έπρεπε να έρθει μαζί μας. Εκείνος δέχθηκε». Μόλις όμως ο Radke έφτασε στο αεροπλάνο τους, ο σύζυγός της δεν χάρηκε πολύ. “Ήταν πραγματικά αστείο. Επειδή ο John καθόταν ήδη και μετά ήρθε ο Carl και ο John καθόταν ακόμα. Δεν σηκώθηκε να τον χαιρετήσει ή να τον αγκαλιάσει. Και τότε, ο Carl του είπε ευγενικά “γεια σου φίλε. Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ. Σ’ αγαπώ.”

Ήταν τόσο γλυκό, και ο John απλά στεκόταν και τον κοίταζε. Ο Carl φορούσε στενό παντελόνι και έδειχνε υπέροχος» παραδέχτηκε η Teigen. «Είναι ακέραιος και έχει μια πραγματικά υπέροχη προσωπικότητα. Φαίνεται να είναι ένας διασκεδαστικός, cool τύπος», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα