Slingback γόβες: Πώς να φορέσετε το πιο elegant παπούτσι της άνοιξης

10:30 15/3/2022 - Πηγή: InStyle

Οι γόβες της άνοιξης έχουν το δικό τους όνομα. Τα slingback shoes αντικαθιστούν τις κλασικές office pumps, δείχνοντας… φτέρνα. Κομψές, με διακριτικά λουράκια και elegant design έρχονται από τους δρόμους του Μιλάνου κατευθείαν στις ντουλάπες μας κι εμείς θα τις τιμήσουμε δεόντως, μιας και δεν πρόκειται για ένα εφήμερο trend, αλλά για την

πιο κομψή και άνετη επιλογή για τις ανοιξιάτικες μέρες. Κι αν ο καιρός δεν μας αφήνει ακόμα να υποδεχτούμε την άνοιξη, οι νέες τάσεις της μόδας την φέρνουν από μόνες τους.

Πώς, λοιπόν, θα φορέσουμε τα chic slingback shoes μας;

Instagram @tamara

Με γυμνό πόδι και μίνι: δίμετρα ή όχι αξίζουν να αναδειχτούν και το συγκεκριμένο παπούτσι ενδείκνυται για αυτόν τον σκοπό. Δεν κόβει τη σιλουέτα με περίεργα λουράκια, αντίθετα μακραίνει το πόδι και χαρίζει μιλανέζικο αέρα στο look. Κι αν θέλετε να κερδίσετε 3 πόντους ακόμα, επιλέξτε slingback γόβες με μύτη.

Instagram @despi_naka

Με preppy outfit: είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στους δρόμους και επιλέγεται από τα fashion girls που λάτρεψαν το Miu Miu look. Και τι σημαίνει preppy; Με απλά λόγια, το κολεγιακό look των ενηλίκων. Αυστηρά κουμπωμένα πουκάμισα, πουλόβερ, cigarette ή ανδρικά παντελόνια και midi υφασμάτινες φούστες συνδυάζονται με τον πιο άψογο τρόπο, φορώντας ένα ζευγάρι slingback γόβες. Αν δεν ήσασταν από τους καλούς μαθητές στο σχολείο, τουλάχιστον ας πάρει το στιλ σας 10.

Instagram @despi_naka

Με καλτσάκια: η τέλεια επιλογή για τη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη. Σε περίπτωση που δεν νιώθετε άνετα να φορέσετε ακόμα ανοιχτό παπούτσι, μια λεπτή κάλτσα που θα φτάνει ως τη μέση της γάμπας θα σας σώσει από το δίλημμα. Τα συγκεκριμένα παπούτσια αξίζει να φορεθούν μανιωδώς κι εμείς θα ανακαλύψουμε τον κάθε τρόπο.

Τα kitten heels με την αγκράφα είναι τα παραμυθένια παπούτσια που όλες χρειαζόμαστεInstagram @streetrents

Με τον πιο alternative τρόπο: όπως αναφέραμε τα slingback γοβάκια αποτελούν μια elegant πινελιά που το outfit οφείλει να αναδείξει. Ωστόσο, το στιλ θέλει φαντασία και μπόλικη τρέλα, συνδυασμούς αναπάντεχους και όχι πολλά «πρέπει» ή preppy. Γι’ αυτό και οτιδήποτε ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας, θεωρείται στιλιστικά αποδεκτό.

Instagram @claireguillon

Δείχνοντας αστράγαλο: εύκολο! Τα cropped παντελόνια, οι μίνι καμπάνες και οι midi φούστες, τελευταία φαίνεται να έχουν την τιμητική τους και οι slingback γόβες σκοπεύουν να τις συνοδέψουν με τον πιο κομψό τρόπο. Απλά, επενδύστε σε ένα τους ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα