Ο Rege-Jean Page του Bridgerton έκανε μια σπάνια εμφάνιση με την κοπέλα του

16:45 14/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Rege-Jean Page εμφανίστηκε με την κοπέλα του, Emily Brown, στα Βρετανικά BAFTA 2022 και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος από τους δύο έκλεψε τις εντυπώσεις!

Φυσικά, για εμάς πάντα πρωταγωνιστής της καρδιάς μας θα είναι ο 34χρονος ηθοποιός που μάγεψε στη σειρά “Bridgerton” με την ερμηνεία και… την εμφάνισή του. Αλλά και η – επί σχεδόν δύο χρόνια – αγαπημένη του δεν πήγαινε πίσω, καθώς έλαμπε στο πλευρό του.

Instagram @justjared

Το ζευγάρι φημολογείται ότι διατηρεί σχέση από το Φεβρουάριο του ’20, ωστόσο κρατάνε πολύ χαμηλό προφίλ με σπάνιες εμφανίσεις και

ακόμα πιο σπάνιες δηλώσεις. Μόλις πριν από ένα χρόνο, ο Rege-Jean Page είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε σχέση, κάνοντας το γυναικείο κοινό του να πέσει σε κατάθλιψη. Η Emily Brown από την άλλη, συγκαταλέγεται στα μυστηριώδη πρόσωπα, καθώς όχι μόνο γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτήν, αλλά δεν διατηρεί καν λογαριασμούς στα social media. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ξανθιά παρουσία που έκλεψε την καρδιά του Rege-Jean είναι freelance κειμενογράφος και παίζει ποδόσφαιρο για μια φιλανθρωπική οργάνωση.     

Instagram @justjaredBridgerton: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν

Η δεύτερη σεζόν της σειράς “Bridgerton” κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου, ωστόσο μετά λύπης μας είχαμε ήδη πληροφορηθεί ότι ο Rege-Jean Page δεν θα εμφανιζόταν καθόλου. Ουδείς αναντικατάστατος λένε, αλλά, ποιος να συγκριθεί μαζί του;

Instagram @regejean

Keywords
Τυχαία Θέματα