Lady Gaga: Πώς παρευρέθηκε σε BAFTA & Critics Choice Awards ταυτόχρονα;

18:43 14/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Lady Gaga εμφανίστηκε σε δύο διαφορετικά red carpet events το ίδιο βράδυ.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός καταφέρνει πάντα να τραβάει την προσοχή μας με τις άλλοτε εντυπωσιακές και άλλοτε αρκετά extravagant εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στα VMAs του 2010, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ωμό κρέας ή στο Met Gala του 2019 που άλλαξε 4 looks κατά τη διάρκεια της

εκδήλωσης;

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού κατάφερε να παρευρεθεί σε δυο κόκκινα χαλιά ταυτόχρονα!

Critics Choice Awards 2022: Οι πιο καλοντυμένοι, οι statement εμφανίσεις και τα βραβεία Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη G.U.Y._from_Chromatica (@g.u.y_from_chromatica)

Η Lady Gaga φωτογραφήθηκε αρχικά στα βραβεία BAFTA που πραγματοποιήθηκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και λίγες ώρες αργότερα βρισκόταν στα Critics Choice Awards στο Los Angeles.

Αξίζει βέβαια να σχολιάσουμε εδώ ότι ήταν άκρως γοητευτική και στις δυο εκδηλώσεις, επιλέγοντας looks με old Hollywood αισθητική. Τελικά το μυστήριο λύθηκε, όταν αποκαλύφθηκε ότι οι συντελεστές των Critics Choice Awards, για να διευκολύνουν όσους ήταν υποψήφιοι και στις δύο διοργανώσεις, κανόνισαν μια μικρή τελετή των βραβείων και στο Λονδίνο.

Ο Ben Affleck “εμφανίζεται” σε ακόμη ένα μουσικό βίντεο της JLo

Στα BAFTA φόρεσε ένα custom ντραπέ φόρεμα του οίκου Ralph Lauren σε σμαραγδί χρώμα το οποίο συνδύασε με πανύψηλες πλατφόρμες, κοσμήματα από τον οίκο Tiffany & Co και μια πουπουλένια βραδινή τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Στη συνέχεια, στα Critics Choice Awards, εμφανίστηκε με μια χρυσή avant-garde Gucci τουαλέτα κι ένα μαύρο δαντελένιο μπολερό, τα οποία ο Alessandro Michele σχεδίασε ειδικά για αυτήν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Keywords
Τυχαία Θέματα