Η Halle Berry μίλησε για τη γυναικεία ενδυνάμωση στα Critics Choice Awards

14:48 14/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Halle Berry θέλει περισσότερες γυναίκες να μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Η 55χρονη ηθοποιός με την αξιοθαύμαστη καριέρα στην υποκριτική, όλα αυτά τα χρόνια έχει βραβευτεί με Emmy, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award και NAACP Image Award. Τώρα λοιπόν έρχεται να προστεθεί στην εντυπωσιακή λίστα με τις διακρίσεις της το SeeHer Award.

Η σταρ έλαβε το συγκεκριμένο βραβείο στα φετινά Critics Choice Awards και στον ευχαριστήριο λόγο της μίλησε για τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Οι σημαντικές συμβουλές της Kate Winslet προς τις νέες ηθοποιούς Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Η σημαντική αναγνώριση δίνεται σε όσες γυναίκες ενσαρκώνουν τις αξίες του SeeHer κινήματος, το οποίο υποστηρίζει την εικόνα γυναικών και κοριτσιών στον χώρο του κινηματογράφου και της διαφήμισης. Προηγούμενες νικήτριες ήταν, μεταξύ άλλων, η Zendaya, η Gal Gadot και η Viola Davis. Η Amy Schumer μιλά για την αλλαγή στο σώμα της

“Όταν διηγούμαστε τις ιστορίες μας, βοηθάμε να διευρυνθούν οι ορίζοντες και η σκέψη των άλλων ατόμων. Έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να βλέπει ο καθένας την πραγματικότητα του άλλου, όσο και αν αυτό μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Μόνο τότε θα σταματήσουμε να κριτικάρουμε και θα αποκτήσουμε συμπόνια για τον συνάνθρωπό μας” ξεκίνησε λέγοντας. “Είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι ζω σε μια εποχή που όλο και περισσότερες γυναίκες υποστηρίζουν τους εαυτούς τους και μοιράζονται τις εμπειρίες τους”.

“Θα πούμε ιστορίες που εκφράζουν πλήρως τη μοναδικότητα και τις αντιθέσεις μας. Επειδή έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά και επειδή φοβόμαστε. Επειδή, είμαστε ευάλωτες αλλά και δυνατές. Επειδή, είμαστε τα πάντα την ίδια στιγμή!” δήλωσε η Halle Berry.

Η Cameron Diaz δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για την εμφάνισή της

“Εάν απαρνηθούμε τη διαφορετικότητά μας, τότε απαρνιόμαστε και την ανθρωπιά μας. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντοτε όμορφες και δεν θα είμαστε ποτέ τέλειες. Αυτό όμως που θα είμαστε πάντα είναι ειλικρινείς και αληθινές. Όσο άβολα και αν νιώθουμε, αυτές είναι οι ιστορίες που πρέπει να ακουστούν και να δει ο κόσμος. Οπότε, αυτό που θέλω να πω, σε κάθε κορίτσι που νιώθει απαρατήρητο, είναι ότι σε αγαπάμε, σε βλέπουμε και αξίζεις κάθε καλό σε αυτόν τον κόσμο” ολοκλήρωσε, συγκινώντας το κοινό. Την ώρα εκείνη η Lady Gaga ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Keywords
Τυχαία Θέματα