Ryan Reynolds: Μετά το ποδόσφαιρο τώρα κατακτά και τον κόσμο της F1

11:48 26/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Ryan Reynolds και ο Rob McElhenney κέρδισαν το στοίχημα όταν επένδυσαν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Wrexham, με τον Χολιγουντιανό σταρ να μπαίνει στον χώρο του αθλητισμού και να πηγαινοέρχεται στη Μεγάλη Βρετανία για να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του.

Ο Reynolds μαζί με τον καλό του φίλο, McElhenney ανέλαβαν τη Wrexham τον Νοέμβριο του 2020, και έζησαν

το όνειρο όταν η ουαλική ποδοσφαιρική ομάδα πέτυχε την άνοδό της στην αγγλική Football League ως πρωταθλήτρια πέμπτης κατηγορίας τον Απρίλιο. Τώρα οι δυο τους μπαίνουν και στον κόσμο της F1 αφού αγόρασαν μετοχές ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ και ιδιοκτήτες της Wrexham, Ryan Reynolds και Rob McElhenney, συμμετέχουν μαζί με την Otro Capital και τη RedBird Capital Partners σε μια ομάδα επενδυτών που αναλαμβάνει το 24% του μετοχικού κεφαλαίου της Alpine Racing.

Η συμφωνία ύψους 171 εκατ. λιρών (218,10 εκατ. δολάρια) αποτιμά την Alpine Racing με έδρα τη Βρετανία σε περίπου 706 εκατ. λίρες (900 εκατ. δολάρια) μετά την επένδυση.

Ο Alec Scheiner, συνιδρυτής και εταίρος της Otro Capital, θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Alpine Racing.

Ο πρωταγωνιστής του “Deadpool” Reynolds ηγείται της Maximum Effort Investments με τον McElhenney, της αμερικανικής κωμικής σειράς “It’s Always Sunny in Philadelphia”, και τον συνάδελφο ηθοποιό Michael B. Jordan ως συνεπενδυτές. Η Renault δήλωσε ότι η επένδυση της Otro και της RedBird περιλάμβανε τη συμμετοχή της οικογένειας Huntsman και της Main Street Advisors.

Keywords
Τυχαία Θέματα