Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Να είναι καλά εκεί που είναι»

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην προσωπική του ζωή και στα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην νικητής του «Survivor» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Breakfast@Sta» και στον δημοσιογράφο Στέλιο Δραμουλιά, όπου μέσα σ’ όλα τόνισε πως από εδώ και στο εξής θα είναι αρκετά πιο προσεκτικός με τις δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και πως θέλει η πρώην σύντροφός του να είναι καλά όπου κι αν είναι.

Όσα
είπε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Star

«Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα “παπαγαλάκια” που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας για όσα γράφτηκαν σχετικά με τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και απάντησε στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την γνωστή επιχειρηματία: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά. Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεσπά μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» -«Ψέματα και χολές που ξερνούσαν προς το πρόσωπό μου»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε η σύζυγός του, Μαρέβα μετά τη νίκη του -«Τόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στις εκλογές -«Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα