Mary J. Blige: Ο λόγος που δεν ήθελε ποτέ να γίνει μητέρα

09:35 20/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Mary J. Blige δεν ονειρευόταν ποτέ να γίνει μητέρα.

Η 51χρονη τραγουδίστρια της hip-hop κατέχει μια αξιοθαύμαστη καριέρα στον χώρο της μουσικής. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1991, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Uptown Records. Από τότε κυκλοφόρησε 13 δίσκους, 8 από τους οποίους έχουν γίνει πλατινένιοι και, μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί ως ‘βασίλισσα της hip-hop soul’. Όσον αφορά την προσωπική ζωή της, ήταν παντρεμένη 15 χρόνια με τον παραγωγό, Kendu Isaacs. Επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2018 και δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά μαζί. Ποιος ήταν όμως

ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση;

Η Rihanna αποκάλυψε ποιο είναι το «πρότυπο μητέρας» που θα ήθελε να ακολουθήσει Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary J Blige (@therealmaryjblige)

Η Mary J. Blige έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο E!’s Daily Pop και εξήγησε την κατηγορηματική άρνησή της στο να γίνει μητέρα – ακόμη και μέσω υιοθεσίας. “Είχα πάντα ανιψιές και ανιψιούς και πάντα παρακολουθούσα το πως οι άνθρωποι έτρεχαν για να βρουν babysitters. Δεν θα ήθελα να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία. Μου αρέσει η ελευθερία μου, να πηγαίνω όπου θέλω, όποτε θέλω και να κάνω αυτό που θέλω. Δεν θα ήθελα να απευθύνομαι διαρκώς σε κάποιον άλλο για βοήθεια. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί ποτέ” δήλωσε. Στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες λένε ‘όχι’ στη μητρότητα εφόσον τόσο η επιλογή όσο και το σώμα είναι δικό τους.

Η Halle Berry γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με τον ωραιότερο τρόπο

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην σύζυγός της Mary είχε τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, οπότε η κορυφαία τραγουδίστρια ήταν η θετή μητέρα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary J Blige (@therealmaryjblige)

Keywords
Τυχαία Θέματα