Madonna: Με Beatles οι τρυφερές ευχές της στον γιο της Rocco για τα γενέθλιά του

11:23 12/8/2023 - Πηγή: InStyle

Με ένα τραγούδι των Beatles, το «Here comes the sun», η Madonna εύχεται στον πολυαγαπημένο της γιο, Rocco Ritchie, καρπό του έρωτά της με τον διάσημο βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie, για τα 23α γενέθλιά του.

Η 64χρονη mega star, μπορεί να είναι εκκεντρική, δύστροπη, αλλόκοτη

αρκετές φορές και ότι άλλο έχει γραφεί κατά καιρούς για εκείνη, πάνω από όλα όμως είναι μητέρα. Και ως μητέρα, απευθύνθηκε στον γιο της αφιερώνοντάς του το υπέροχο άσμα των θρυλικών «σκαθαριών» συνοδεύοντάς το από μια τρυφερή ευχή και φωτογραφίες από διάφορα στάδια της ζωής του.

Η ανάρτησή της:

«Χρόνια πολλά αγαπημένε μου Rocco…
Aπό τη μέρα της σύλληψής σου, η ζωή μαζί σου είναι μια περιπέτεια. Από την πρόωρη γέννησή σου μέχρι την αγάπη σου για το Skate Boarding, τα ποδήλατα, το Break Dancing, το Parkour, τα Graffiti και όλες τις δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Με έχεις κάνει να ανησυχώ -πιθανώς περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άτομο στον πλανήτη. Αλλά έχεις διαλέξει να βαδίσεις τους λιγότερο ταξιδεμένους δρόμους και αυτό θα κάνει τη διαφορά! Τίποτα δεν μου δίνει περισσότερη χαρά από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις ως καλλιτέχνης!
Όπως έχει πει ο αγαπημένος σου ζωγράφος, Lucian Freud “Τι ζητάω από έναν πίνακα;. Ζητάω να με εκπλήσσει, να με ενοχλεί, να με αποπλανήσει, να με πείσει” Συνέχισε να ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι είμαι τόσο περήφανη για εσένα».

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna: Ποζάρει προκλητικά στα 64 μετά την περιπέτεια υγείας

Keywords
Τυχαία Θέματα