Ευτυχισμένοι Μαζί: Η Φοίβη και ο Γιαννάκης συναντήθηκαν 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που εξακολουθεί να προβάλλεται μέχρι σήμερα σε επανάληψη και να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που έκαναν το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους τότε ήταν η Εύη Δαελή (Φοίβη) και ο Σάββας Σαλίπας (Γιαννάκης). Τα δύο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας Μαυροτσούκαλου χάρισαν μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές, με τις ατάκες τους να παραμένουν αξέχαστες μέχρι σήμερα.

Η Εύη Δαελή και ο Σάββας Σαλίπας, λοιπόν, μπορεί πλέον να μην έχουν καθημερινή επαφή, ωστόσο κάθε φορά

που συναντιούνται χαίροντα πολύ να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Έτσι έγινε και πρόσφατα, όταν η Φοίβη και ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Οι δυο τους επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους στη Σύρο και βρέθηκαν τυχαία στην ίδια παραλία, όπως αποκάλυψε η Εύη Δαελή. Και οι δύο έμειναν έκπληκτοι από αυτή τη συνάντηση στο κυκλαδίτικο νησί και δεν μπορούσαν να μην το μοιραστούν στα social media. Ειδικότερα, η Εύη Δαελή δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok, το οποίο έγινε viral!

@evidaeliofficial

To reunion #eftixismanimazi #fyp

original sound – evidaeliofficial

14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» η Εύα Δαελή εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ ο Σάββας Σαλίπας πρόσφατα πήρε το πτυχία του από το Τμήμα Ναυτιλίας στον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο του, τον αγαπούσε πολύ»

 Θοδωρής Φέρρης: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, ότι δεν χαίρομαι τη ζωή»

 Άντζελα Δημητρίου για Λιζέτα Νικολάου: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα»

Keywords
Τυχαία Θέματα