Breakfast@star: Στον αέρα το trailer Χατζίδου – Παύλου! Η νέα προσθήκη στην ομάδα τους

Το «Breakfast@star» επιστρέφει ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τον Σεπτέμβριο, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να υποδέχονται για δεύτερη σεζόν τους τηλεθεατές στην παρέα τους και να τους σερβίρουν το δικό τους πρωινό.

Το πρωί του Σαββάτου κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής τους στον αέρα του STAR και αποκαλύφθηκε και η ομάδα τους! Πέρα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τη Μαίρη Αργυριάδου, τη Λιλή Πυράκη και την Άση Μπήλιου μία νέα προσθήκη θα δούμε στο

πάνελ και αυτή δεν είναι άλλη από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Ο ίδιος την περσινή σεζόν βρισκόταν στην παρέα της Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up» αλλά και στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου. Από Σεπτέμβρη, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος θα αποτελεί μέλος της πρωινής παρέας του STAR.

Το trailer του «Breakfast@star» είναι καλογυρισμένο, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και μια δόση χιούμορ.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μετά από τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά και στις εξωτικές Μαλδίβες επέστρεψαν στη βάση τους και απολαμβάνουν τις τελευταίες εβδομάδες διακοπών πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Ευτυχισμένοι Μαζί: Η Φοίβη και ο Γιαννάκης συναντήθηκαν 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

 «Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο του, τον αγαπούσε πολύ»

 Θοδωρής Φέρρης: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, ότι δεν χαίρομαι τη ζωή»

Keywords
Τυχαία Θέματα