Machine Gun Kelly: Η γλυκιά αφιέρωση στη Megan Fox

14:14 16/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Machine Gun Kelly άφησε να εννοηθεί ότι παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του.

Ο 32χρονος τραγουδιστής και η Megan Fox ξεκίνησαν να είναι μαζί το 2020. Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση ότι βρίσκονται σε σχέση, τράβηξαν την προσοχή του κόσμου. Το hot couple του Hollywood μοιράζεται μια αρκετά έντονη αγάπη, η οποία προκαλεί πολλές φορές… σύγχυση στους υπολοίπους.

Από βαρύγδουπες δηλώσεις έως και αξιοπερίεργες συνήθειές, έχουν καταφέρει πλέον να αποδείξουν ότι είναι λίγο ιδιαίτεροι. Τον Ιανουάριο του 2022 ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν. Δημοσιεύοντας μια σειρά από στιγμιότυπα και βίντεο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram, είδαμε τη Megan να λέει το ‘ναι’.

Τώρα λοιπόν υπάρχει η πιθανότητα ο γάμος τους να έχει ήδη συμβεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Τα φετινά Billboard Music Awards μόλις πραγματοποιήθηκαν και ο Machine Gun Kelly κατάφερε να κάνει, για ακόμη μια φορά, αισθητή την παρουσία του. Ερμήνευσε επί σκηνής το τραγούδι του ‘Twin Flame’, το οποίο όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει γράψει για τη Megan Fox.

“Έγραψα αυτό το κομμάτι για τη γυναίκα μου”, είπε χαρακτηριστικά πριν ξεκινήσει να τραγουδάει.

Με αυτόν τον τρόπο, πυροδότησε τις φήμες ότι έχουν παντρευτεί και απλά το κρατούν κρυφό. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, ακούγεται ο χτύπος μιας καρδιάς.

View this post on Instagram

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

“Αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας”, δήλωσε εκείνην την ώρα ο εκκεντρικός μουσικός.

Προς το παρόν δεν έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι επισήμως, αλλά η αλήθεια είναι ότι το διάσημο ζευγάρι μας προβληματίζει αρκετά. Στην περίπτωση, πάντως, που η Megan είναι όντως έγκυος, θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο 32χρονος έχει μια κόρη, ενώ η μελαχρινή καλλονή έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο γάμο της με τον Brian Austin Green.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! Latin America (@eonlinelatino)

Keywords
Τυχαία Θέματα