Selena Gomez: Γύρισε ως οικοδέσποινα του “Saturday Night Live”

12:11 16/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Selena Gomez έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψότητα της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός επέστρεψε στη σκηνή του τηλεοπτικού κωμικού προγράμματος, ‘Saturday Night Live’. Στο παρελθόν είχε ξαναεμφανιστεί μια φορά στη βραδινή εκπομπή. Τον Ιανουάριο του 2016 είχε τραγουδήσει μερικές επιτυχίες της, όπως το ‘Same Old Love’ και το ‘Hands To Myself’. Τώρα, όμως, αποτέλεσε την οικοδέσποινα του προτελευταίου επεισοδίου για τη φετινή

σεζόν. Το ντεμπούτο της ως οικοδέσποινα ήταν πολύ επιτυχημένο και ενθουσίασε το κοινό. Το χιούμορ της δεν ήταν το μόνο πράγμα που τράβηξε την προσοχή, αφού εντυπωσίασε και με το υπέροχο στιλ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saturday Night Live (@nbcsnl)

Η Selena Gomez εμφανίστηκε αρχικά επί σκηνής με ένα μαύρο bodycon mini φόρεμα, από το brand ‘Mach & Mach’. Η θηλυκή δημιουργία είχε μια σειρά από κοψίματα στα μανίκια και ήταν επίσης διακοσμημένη με κρυστάλλινους φιόγκους. Το LBD αποκτούσε μια sexy πινελιά λόγω των στρογγυλών cut-outs στη μέση της σταρ. Το συνδύασε με suede γόβες σε μαύρο χρώμα.

Όταν το show τελείωσε, η Selena άλλαξε ντύσιμο γρήγορα και παρευρέθηκε στο afterparty. Φορούσε πάλι ένα little black dress, αλλά ήταν μια αρκετά διαφορετική εκδοχή του διαχρονικού ρούχου. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FCC Daily (@fashion_celebs_critics_)

Μέσα στη βραδιά, η Selena Gomez απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι ντυμένη με ένα στράπλες μαύρο φόρεμα. Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είχε midi μήκος, ένα ψηλό κόψιμο άφηνε να φανεί το πόδι της. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ασημένια γυαλιστερά ψηλοτάκουνα. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τη βλέπουμε χαμογελαστή ενώ χαιρετάει τους θαυμαστές της. Η Selena παραδίδει πάντοτε μαθήματα στιλ και το απέδειξε για άλλη μια φορά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez Fans (@selsfav)

Keywords
Τυχαία Θέματα