Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε ξανά και ανέβασε φωτογραφίες στο instagram

10:11 16/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ναι, με τον ίδιο άντρα! Καθώς, όπως λέει ο Travis Barker είναι ο έρωτας της ζωής της, με τον οποίο έχει κυριολεκτικά απελευθερωθεί. Λίγους μήνες πριν λοιπόν, το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε μια τελετή-έκπληξη σε ένα παρεκκλήσι του Las Vegas, ύστερα από ένα τρελό μεθύσι που τους οδήγησε στη συγκεκριμένη αυθόρμητη πράξη. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι ο γάμος έγινε πολύ γρήγορα, μια δεύτερη, εξίσου περίεργη τελετή ήρθε για να ενώσει τους δύο ερωτευμένους με τα ιερά δεσμά του γάμου, αυτή τη φορά νόμιμα αλλά… στον δρόμο!

@tmz

Το

τηλεοπτικό κανάλι TMZ… τσάκωσε το γαμπρό και τη νύφη την ώρα που έλεγαν το «δέχομαι» στη Santa Barbara, μια συνηθισμένη Κυριακή. Η Kourtney με νυφικό, λιγάκι πιο παραδοσιακό από το προηγούμενο, μίνι και με βέλο και ο Travis με κλασικό γαμπριάτικο κοστούμι, αντάλλαξαν τους όρκους τους, ξανά και από ότι φημολογείτο έρχεται και τρίτη τελετή στην Ιταλία!

Μάλλον μια φορά δεν αρκεί για να παντρευτείς τον άνθρωπό σου ή για να δείξεις πόσο ερωτευμένος είσαι. Ελπίζουμε η τρίτη να είναι και η τελειωτική, γιατί το καταλάβαμε… ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian παντρεύτηκαν!

@tmz

Aργότερα ανέβασε στο δικό της λογαριασμό φωτογραφίες μαυρόασπρες από τον γάμο τους. Αναφέροντας πως μόνο ο θάνατος θα τους χωρίσει. Και έγραψε Travis Forever-Travis Για πάντα!

Της το ευχόμαστε!

@instagram/Kourtney Kardashian @instagram/Kourtney Kardashian @instagram/Kourtney Kardashian @instagram/Kourtney Kardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα