Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο αμφιλεγόμενο καλοκαιρινό παπούτσι

11:01 16/5/2022 - Πηγή: InStyle

Τα σανδάλια με πλατφόρμες είναι αναμφισβήτητα το πιο αμφιλεγόμενο από όλα τα καλοκαιρινά παπούτσια, αλλά εφόσον έχει πλέον την έγκριση της Jennifer Lopez, λέμε να του… δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Η star το φοράει σταθερά υποδηλώνοντας ότι το συγκεκριμένο στιλ όχι μόνο επέστρεψε, αλλά ήρθε για να μείνει.

instyle.com

Η τραγουδίστρια εθεάθη να κάνει δουλειές

με την 14χρονη κόρη της Emme στο Los Angeles και αντί να επιλέξει ένα άνετο ζευγάρι σαγιονάρες για την έξοδο, η JLo – γιατί μπορεί – επέλεξε χρυσές πλατφόρμες με στρας σε κάθε λουράκι, και ενώ τα σανδάλια ήταν αδιαπραγμάτευτα ψηλά, εξακολουθούσαν να είναι αρκετά πρακτικά για περπάτημα. Συνδύασε τις ψηλές πλατφόρμες με ένα άνετο λευκό μίντι φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η Lopez πρόσθεσε έξτρα γοητεία στο καθημερινό της look με μια τσάντα Christian Dior, σε ροζ απόχρωση γυαλιά aviator και oversized κρίκους.

Η Meghan Markle, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, η Emily Ratajkowski και η Vanessa Hudgens έχουν φορέσει σε εμφανίσεις τους το συγκεκριμένο σανδάλι σε διαφορετικές εκδοχές του και αυτό σίγουρα μας βάζει σε… σκέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα