Lorde: Δίνει μάχη με μυστηριώδη ασθένεια

13:20 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Lorde αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με μια μυστηριώδη ασθένεια και την πληγωμένη της καρδιά, με ένα συγκινητικό γράμμα της.

Απευθυνόμενη στους θαυμαστές της στο newsletter της, η 26χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι σταμάτησε να παίρνει φάρμακα που έπαιρνε εδώ και 11 χρόνια, καθώς προσπαθεί να “ακούσει το σώμα της.”

Εξήγησε: “Το σώμα μου είναι πραγματικά φλεγμονώδες, προσπαθεί να μου πει κάτι και προσπαθώ να το υποστηρίξω, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να βοηθάει και απογοητεύομαι.

Το έντερό μου δεν λειτουργεί σωστά, το δέρμα μου είναι χειρότερο από

ποτέ, έχω αρρωστήσει μισή ντουζίνα φορές. Συνειδητοποίησα νωρίτερα φέτος ότι το να ακούω το σώμα μου είναι δύσκολο για μένα, είναι κάτι που δεν έμαθα ποτέ να κάνω.

just read lorde’s letter. don’t call don’t text. pic.twitter.com/0nYgJWI7cD

— bella (@earlygirl__) September 21, 2023

Προσπαθώ να το μάθω αυτό στον εαυτό μου φέτος, αλλά ήταν δύσκολο στην πραγματικότητα, αρκετά συγκρουσιακό, με έκανε να έχω πλήρη επίγνωση όλων των περιπτώσεων που το αγνόησα ή δεν του έδωσα αυτό που χρειαζόταν, το ντρόπιασα, πήρα μια χούφτα χάπια και προχώρησα.

“Το μικρό κίτρινο χάπι που έπαιρνα κάθε πρωί για χιλιάδες πρωινά από τότε που ήμουν 15 ετών, σταμάτησα να το παίρνω πριν από πέντε ημέρες. Θα δω πώς θα πάει.”

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι εκτός από τα προβλήματα υγείας της αντιμετώπιζε και την πληγωμένη καρδιά της, αν και δεν σχολίασε την κατάσταση της σχέσης της με τον σύντροφό της Justin Warren.

Συνδέθηκε για πρώτη φορά με το 42χρονο στέλεχος μουσικής το 2016, όταν φωτογραφήθηκαν σε δημόσια έκφραση αγάπης στην παραλία, αλλά τότε ο Justin απέρριψε τις φήμες ότι έβγαιναν μαζί.

We hope Lorde takes time to rest and heal and are sending all our love to her #lorde #solarpower #mtvceleb pic.twitter.com/KIX3Hyq7SM

MTV UK (@MTVUK) September 21, 2023

Τον Οκτώβριο του 2021, η Lorde πυροδότησε φήμες ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Justin, καθώς παρευρέθη σε εκδήλωση στο κόκκινο χαλί με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο παράμεσο δάχτυλό της.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί τον Μάρτιο.

Η Lorde είπε στους θαυμαστές της τώρα: “Ζω ξανά με τον σπαραγμό της καρδιάς. Είναι διαφορετικό αλλά το ίδιο. Πονάω όλη την ώρα, ξεχνάω το γιατί και μετά θυμάμαι. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από τον πόνο, καταλαβαίνω τώρα ότι ο πόνος δεν είναι κάτι από το οποίο πρέπει να κρυφτείς, ότι στην πραγματικότητα υπάρχει μεγάλη ομορφιά στο να κινείσαι μαζί του. Αλλά μερικές φορές βαριέμαι να είμαι με τον εαυτό μου. Τρώω σοκολάτα για να προσπαθήσω να χειραγωγήσω τις ενδορφίνες, να επαναφέρω τη γλυκιά ευτυχία του πρωινού του Πάσχα. Κάθομαι στη μηχανή του χρόνου και περιμένω να κινηθεί, αλλά δεν έχει εφευρεθεί ακόμη.”

Lorde canoodles in West Hollywood with boyfriend Justin Warren https://t.co/YL0k7B0f9s pic.twitter.com/SNCmpL6pBn

— Page Six (@PageSix) August 26, 2021

Πάντως, αποκάλυψε ότι είναι αποφασισμένη να αναπολεί το 2023 με “στοργή.”

Η ίδια έγραψε: “Ξέρω ότι θα αναπολώ αυτή τη χρονιά με στοργή και λίγο δέος, γνωρίζοντας ότι ήταν η χρονιά που κλείδωσε τα πάντα στη θέση τους, η χρονιά που με μετέφερε από την παιδική μου εργασιακή δεκαετία σε αυτή που ακολουθεί – για την οποία, ακόμη και μέσα από όλα αυτά, είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Είναι απλά δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε αυτό.“

Η Lorde δεν απάντησε στις φήμες ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με μερικές συναρπαστικές συνεργασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα