Bradley Cooper: Κρύβει το νέο look του κάτω από καπελάκια τζόκεϊ

11:00 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Bradley Cooper επέλεξε νέο look όσον αφορά στα μαλλιά του, αλλά φροντίζει να το κρατά… κρυμμένο επιλέγοντας να καλύπτει το κεφάλι του με καπελάκια τζόκεϊ.

Πάντως, ο σταρ φρόντισε να δώσει μια γεύση από τη νέα κόμμωσή του σε δημόσιες εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Bradley Cooper is sporting

a casual fit while running errands in New York today #bradleycooper pic.twitter.com/IfUj3HL1RT

— BradleyCooperNews (Fan Account) (@BCooperfanpage) September 20, 2023

Ο Bradley κάλυπτε επιμελώς τα πρόσφατα κουρεμένα μαλλιά του με διάφορα καπέλα του μπέιζμπολ, ενώ εθεάθη να περπατά στο Μανχάταν τη Δευτέρα. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα είδαμε ότι ο σταρ επέλεξε ένα κοντοκουρεμένο στιλ κόβοντας τα πλούσια ξανθά μαλλιά του.

Bradley Cooper is sporting a casual fit while running errands in New York#bradleycooper #NYC pic.twitter.com/0P57mSpi2L

— BradleyCooperNews (Fan Account) (@BCooperfanpage) September 20, 2023

Επίσης, την Τρίτη, ο Bradley προσέφερε καλύτερη εικόνα του νέου του look, ενώ μιλούσε στο κινητό του περπατώντας σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Ο σταρ έστρεψε το κεφάλι αποκαλύπτοντας τα ξυρισμένα μαλλιά του.

Ο Cooper πρέπει να έκανε την αλλαγή στην κόμμωσή του αρκετά πρόσφατα, αφού τέλος Αυγούστου φωτογραφήθηκε με τα γνώριμα πλούσια μαλλιά του στην Ιταλία όπου ήταν διακοπές με την Irina Shayk.

Bradley Cooper is sporting a casual fit while running errands in New York today #bradleycooper #NYC pic.twitter.com/JMARjyugW4

— BradleyCooperNews (Fan Account) (@BCooperfanpage) September 20, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα