Laura Eguizabal: 6 καφτάνια από την Ισπανίδα influencer που ξέρει πώς να απολαμβάνει το καλοκαίρι με στιλ

09:45 19/5/2022 - Πηγή: InStyle

Τα καφτάνια είναι συνώνυμο του καλοκαιριού. Φτιαγμένα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εποχή, ο chic και elegant χαρακτήρας τους γίνεται αμέσως αντιληπτός στις πιο διάσημες παραλίες και στα ωραιότερα σοκάκια των νησιών. Κεντήματα, ζωγραφιές, χρώματα και καθαρό λευκό δημιουργούν τα πιο classy, μάξι καφτάνια, τα οποία δίνουν αέρα και χάρη σε κάθε μας εμφάνιση. Ένα ζευγάρι flat σανδάλια αρκούν για να συνοδέψουν το πιο κομψό ρούχο της θερινής περιόδου. Τελικά, άνεση και στιλ πάνε μαζί και η Ισπανίδα influencer, Laura Eguizabal που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο item, μας δείχνει 6 από τα πιο αγαπημένα της για λίγη έμπνευση και πολύ στιλ.

@laura_eguizabal

Το κεντημένο καφτάνι: σε soft αποχρώσεις και με ombre εφέ είναι ένα item, το οποίο κυριολεκτικά ηρεμεί τις αισθήσεις. Chic και καλοραμμένο σαν χειροποίητο, το συγκεκριμένο καφτάνι δίνει ανατολίτικα vibes και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τέλειο!

@laura_eguizabal

Αυτό με τις μεξικάνικες αναφορές: φτάνει να είναι αέρινο, να περιλαμβάνει έντονα, ζωηρά χρώματα και τα σχέδιά του να θυμίζουν πίνακα της Frida Kahlo. Δύσκολο; Καθόλου, αν σκεφτείτε ότι στην αγορά κυκλοφορούν τα πιο fun καφτάνια που δίνουν στιλ και ανεβάζουν τη διάθεση.

@laura_eguizabal

Το ethnic καφτάνι: μερικές φορές, το λευκό χρώμα λειτουργεί τέλεια ως καμβάς, πάνω στον οποίο ζωγραφίζονται τα πιο περίτεχνα σχέδια. Tribal και ethnic στοιχεία με χρώματα και αφρικανικές επιρροές συνδυάζονται με χαριτωμένες φουντίτσες, δημιουργώντας τα πιο υπέροχα καφτάνια.

@laura_eguizabal

Το printed με αέρα 70s καφτάνι: που παίζει στη γήινη παλέτα και είναι ίσως το μοναδικό που μπορεί να φορεθεί και μετά το καλοκαίρι, συνδυασμένο με ένα σουέντ μποτάκι ή με ένα γιλέκο. Τα εμπνευσμένα από τη φύση prints δίνουν ένα ‘70s vibe που θυμίζει παιδιά των λουλουδιών, μακριά μαλλιά με πλεξούδες και πιο ανάλαφρες εποχές.

@laura_eguizabal

Το μαύρο σατινέ καφτάνι: αν θα έπρεπε να επιλέξουμε ένα ρούχο που θα φορούσαμε στα μαγευτικά Εμιράτα, αυτό θα ήταν δίχως αμφιβολία το συγκεκριμένο. Κομψό και πολυτελές, δροσερό και chic, το σατινέ ύφασμα προσδίδει στο ρούχο μια ακαταμάχητη θηλυκότητα, η οποία δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

@laura_eguizabal

Το καφτάνι-φόρεμα: που ακολουθεί τη δική του γραμμή, με πιο περίεργα μανίκια και διαφορετικά ντεκολτέ. Το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που παρέα με ψάθινα αξεσουάρ και νησιώτικη ή artistic αισθητική δίνει μια αύρα δροσερή που μας ταξιδεύει σε αιγαιοπελαγίτικους προορισμούς και τροπικά μέρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle