Kevin Sorbo: “Πυρά” από τον 65χρονο Hercules για τους άνδρες του Χόλιγουντ – “Κανονικοποιούμε την ανδρογυνία και παρεξηγούμε τον ανδρισμό”

21:31 25/9/2023 - Πηγή: InStyle

Κεραυνούς από τον Όλυμπο έριξε ο… τηλεοπτικός “Ηρακλής”, Kevin Sorbo, χαρακτηρίζοντας τους άνδρες του Χόλιγουντ “αδέξιους, άχρηστους ηλιθίους”, που “έχουν παρεξηγήσει τον ανδρισμό.”

Ο 65χρονος ηθοποιός, που γνωρίσαμε στην Ελλάδα από τη σειρά “Hercules”, και που υποστήριξε τον περασμένο μήνα ότι αποκλείστηκε από το Χόλιγουντ λόγω των συντηρητικών του απόψεων, έγραψε ένα αμφιλεγόμενο νέο δοκίμιο για το Fox News, στο οποίο κατακεραύνωσε

την κουλτούρα “woke” στο Χόλιγουντ.

Στοχοποιώντας ιδιαίτερα τον Timothée Chalamet, 27 ετών, και τον Billy Porter, 54 ετών, ο σταρ, ο οποίος σημείωσε με υπερηφάνεια ότι έγινε διάσημος παίζοντας έναν Έλληνα ημίθεο, χαρακτήρισε την προτίμηση για την ανδρογυνία, που είναι στη μόδα, “κρίση αρρενωπότητας.”

Στην επίθεσή του κατά του σύγχρονου άνδρα, επέμεινε επίσης ότι οι φεμινίστριες έχουν “κερδίσει” όταν οι άνδρες “ενδίδουν στις βασικές επιθυμίες τους”, όπως το ποτό, τα ναρκωτικά, τα βιντεοπαιχνίδια και το πορνό.

Έγραψε: “Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις- αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άντρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι”.

Το νέο του δημοσίευμα για τον ανδρισμό θα προκαλέσει αναμφίβολα αναταραχή χάρη στις προσωπικές επιθέσεις κατά των αγαπημένων ηθοποιών του Χόλιγουντ και της μόδας Timothée και Billy.

Αναφερόμενος στο ανδρόγυνο στιλ τους, έγραψε: “Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από τη μία πλευρά, μας αρέσει να κανονικοποιούμε τους ανδρόγυνους, τύπου Billy Porter άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άνδρας του GQ για το 2019, ο Timothée Chalamet, για παράδειγμα, φοράει συχνά ρούχα που ο παππούς σας δεν θα μπορούσε να πεθάνει ντυμένος όπως αυτός.”

Φεστιβάλ Βενετίας: Όλα τα βλέμματα στον Timothée Chalamet και το εξώπλατο top του Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Sorbo (@ksorbo)

Συνέχισε: ‘Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση και σιγουριά γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο παρασκήνιο… Στο υπόγειο. Στο παρελθόν, οι πατεράδες, ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου χολιγουντιανού τζακιού, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν προσφέρουν τίποτα στην οικογένεια ή την κοινότητά τους, αλλά θυσιάζονται ως αντικείμενα γελοιοποίησης“.

Ο Kevin ισχυρίστηκε ότι οι απεικονίσεις των ανδρών στο Χόλιγουντ παρουσιάζουν τον “κτηνώδη άνδρα-ηλίθιο που κάνει μόνο κατάχρηση της δύναμής του και γελοιοποιεί τον ανδρισμό.”

Το νέο του άρθρο έρχεται έναν μήνα αφού ο Kevin δήλωσε ότι έχει εκδιωχθεί από το Χόλιγουντ για τις συντηρητικές του απόψεις και τις χριστιανικές του πεποιθήσεις σε συνέντευξή του στο Fox News.

Ο γεννημένος στη Μινεσότα ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και ο ατζέντης του χώρισαν τους δρόμους τους αφού τον έβαλαν στη “μαύρη λίστα.”. Είπε: “Ήταν λυπηρό για μένα, ξέρετε, ο μάνατζερ και ο ατζέντης μου για τόσα πολλά χρόνια είπαν ότι δεν μπορούμε να σου βρούμε πια δουλειές, να δουλέψουμε μαζί σου επειδή είσαι χριστιανός, συντηρητικός…..

‘Έχουμε τόσο μεγάλο διχασμό στη χώρα μας αυτήν τη στιγμή, και αυτό διαιωνίζεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, διαιωνίζεται από τις ταινίες, την τηλεόραση” είχε προσθέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα