Γιώργος Αγγελόπουλος: Όσα είπε για τη μητέρα του στον γάμο του με δάκρυα στα μάτια -Το σπαρακτικό «αντίο»

Το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μόλις μια ημέρα μετά τον γάμο του γιου της με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Η μητέρα του πρώην νικητή του «Survivor» δεν κατάφερε να παρευρεθεί στον γάμο του επιχειρηματία καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η ίδια ζήτησε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ευχαριστήσει

εκ μέρους της όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό τους αυτή την σημαντική ημέρα -ιδιαίτερα για εκείνη που ήθελε πολύ να τον ντύσει γαμπρό.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο κέντρο όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση για τη μητέρα του και την απουσία της από τον γάμο του και μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού η αλήθεια είναι πως η αδυναμία που της είχε ήταν τεράστια.

«Είναι μια γλυκιά βραδιά για εμάς. Βλέπω πρόσωπα και βλέπουμε πρόσωπα, τα οποία έχουν μια σχέση κατά καιρούς μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό που καταφέρατε να είστε εδώ και ευχαριστούμε για όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει…

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Αυτό που ήθελα να πω και δεν ήθελα να ξεχάσω γιατί όταν μπορούσε μου το είπε… Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με βαθιά συγκίνηση το βράδυ του γάμου του.

Το «αντίο» του Γιώργου Αγγελόπουλου στη μητέρα του

«Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες, δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου, καλό παράδεισο μάνα μου», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Instagram όταν έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του πριν από λίγη ώρα.

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες», είχε αναφέρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Fay’s Time» την Παρασκευή 22/9, δύο 24ωρα δηλαδή πριν από τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα