Η Coach κλείνει ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα σε ένα μπουκάλι!

Το αμερικάνικο fashion brand Coach είναι γνωστό για την κορυφαία αριστοτεχνία του στις δερμάτινες τσάντες και το αβίαστο Νεοϋορκέζικο στυλ του, όμως εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι οσφρητικές του δημιουργίες που δεν έρχονται απλά ως προσθήκες στο portfolio του Οίκου αλλά ήδη έχουν ξεχωρίσει στο σύμπαν της αρωματοποιίας.

Το 2020 η Coach παρουσίασε το Dreams

Eau de Parfum και σήμερα, ένα χρόνο μετά, έρχεται με μια νέα εκδοχή του: το Coach Dream Sunset είναι εμπνευσμένο από τα ηλιοβασιλέματα και τα αξέχαστα ταξίδια με φίλους, είναι “παιχνιδιάρικο, νοσταλγικό και εμπνευσμένο από την περιπέτεια” όπως λέει ο Stuart Vvers, Coach Creative Director.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coach (@coach)

Ανατολίτικο και λουλουδένιο, το Coach Dreams Sunset, μια δημιουργία της αρωματοποιού Nathalie Lorson, ανοίγει με φρουτώδεις νότες αχλαδιού και περγαμόντου, αποκαλύπτει μια καρδιά από άνθη γιασεμιού sambac και μανόλια ενώ στη βάση του συναντάμε αισθησιακό Tonka bean και βανίλια.

Απομίμηση vintage φιαλιδίων φαρμακαποθήκης, εμπνευσμένο από θησαυρούς που βρέθηκαν στη διαδρομή, το γυάλινο μπουκάλι του Coach Dream Sunset ολοκληρώνεται με ένα χρυσό καπάκι spray σε σχήμα Tea Rose. Κατασκευασμένο από ντεγκραντέ γυαλί, παραπέμπει στην εναλλαγή των χρωμάτων του ουρανού και η βάση του καπακιού είναι στολισμένη με ένα εκλεπτυσμένο δερμάτινο δαχτυλίδι, αναφορά στην ιστορία της δεξιοτεχνίας του οίκου Coach στα δερμάτινα είδη.

Ακόμα και το κουτί του σκορπάει τη μαγεία των ονείρων: με το εμβληματικό άλογο και την άμαξα του οίκου Coach σε χρυσό, το εντυπωσιακό κουτί αστράφτει με μια ροζ-χρυσή λάμψη, με τα παιχνιδιάρικα εικονίδια αναδεικνύουν την έμπνευση του αρώματος: μια περιπέτεια με φίλους, με φόντο ένα ηλιοβασίλεμα του ονείρου.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Bronzer: 4 εύκολοι τρόποι να το εφαρμόσεις

Η Gigi Hadid μοιράζεται την skincare ρουτίνα της ως νέα μαμά!

Αγνώριστη η κόρη του Jude Law, Iris, με το νέο της κούρεμα & haircolor!

Keywords
Τυχαία Θέματα