Kate Middleton: Το συγκινητικό μήνυμα πίσω από το ροζ φόρεμα που επέλεξε να βάλει κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στην Σκωτία

14:05 2/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, είναι γνωστή για τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και το άψογο στυλ της, που πολλές φορές χρωματίζουν την εκάστοτε στιγμή με κάποια σημαντικά μηνύματα, κρύβοντας ένα ιδιαίτερο νόημα.

Σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις, η Δούκισσα επέλεξε να βάλει ένα ροζ, midi, αέρινο shirt dress με πιέτες από την εταιρία ME+EM και ένα ασορτί ζωνάκι που τονίζει τη μέση. Στην πραγματικότητα, η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, είχε υποσχεθεί στην τετράχρονη Mila, η οποία νοσεί από καρκίνο, πως όταν συναντηθούν θα φοράει ένα φόρεμα στο αγαπημένο της ροζ χρώμα.

Jane Barlow/getty

Μία εβδομάδα πριν το περσινό lock down, η οικογένεια της Mila πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομονωθούν σε διαφορετικά σπίτια για να προστατεύσει τη Mila, που εκείνη την περίοδο βρισκόταν μόλις στο τέταρτο μήνα των χημειοθεραπειών που είχε ξεκινήσει για να νικήσει την λευχαιμία.

Η Δούκισσα μίλησε με την μικρή Mila στο τηλέφωνο πριν από μερικούς μήνες, καθώς η φωτογραφία της ήταν μία από τις τελικές 100 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν για το #Holdstill2020 project, ελπίζοντας πως μία μέρα θα συναντηθούν από κοντά και θα φορέσουν τα αγαπημένα τους ροζ φορέματα.

Jane Barlow/getty

Πριν από λίγες μέρες, η Mila και η οικογένειά της επισκέφθηκαν το παλάτι του Holyroodhouse για να πιουν τσάι με την Kate Middleton και να ξεναγηθούν στο παλάτι. Ο Δούκας και η Δούκισσα μοιράστηκαν αυτή την συγκινητική στιγμή της συνάντησης τους με την Mila στο λογαριασμό τους στο instagram με ένα μικρό βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Keywords
Τυχαία Θέματα