Kylie Jenner και Travis Scott: Είναι μάλλον και πάλι μαζί!

17:23 1/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η self made δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner και ο πασίγνωστος rapper Travis Scott είναι – από ότι φαίνεται – και πάλι μαζί. Αν και η αναζωπύρωση της σχέσης τους δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οι δυο τους πέρασαν μαζί τη Memorial Day στο Houston. Τους συνόδευσαν επίσης η 3χρονη κόρη τους Stormi και η οικογένεια του Travis.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner and Travis Scott (@kyandtravis)

“Η Kylie και ο Travis περνούν ποιοτικό οικογενειακό χρόνο μαζί” εκμυστηρεύτηκε μια κοντινή πηγή τους στον Τύπο. Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι πολύ χαρούμενοι μαζί και δεν θέλουν να πιέσουν την κατάστασή τους. Τα πάνε καλά μεταξύ τους και επιθυμούν να είναι ενωμένοι και παρόντες για την Stormi. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός υγειούς οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η Kylie Jenner καταγράφει αυτές τις ευχάριστες στιγμές και τις μοιράζεται μαζί μας στα instagram stories της και στο snapchat. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ένα χαριτωμένο μπουγέλο ανάμεσα σε πατέρα και κόρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Η Jenner κοινοποίησε ένα ακόμη στιγμιότυπο, όπου αυτή και ο Travis παίζουν στην παιδική χαρά! Φαίνεται να περνάνε πολύ καλά και να γελάνε. Ανεξάρτητα λοιπόν από το relationship status τους, η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι ξεκάθαρη. Η πηγή που μίλησε στον Τύπο για τους νεαρούς γονείς, ανέφερε επίσης ότι όλοι είναι ιδιαίτερα περήφανοι για την ωριμότητα που δείχνουν. Είτε είναι μαζί είτε όχι, η προτεραιότητα τους είναι η κόρη τους και η δική της ευτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Keywords
Τυχαία Θέματα