Η Kaia Gerber με το πιο easy to wear φόρεμα του καλοκαιριού

13:49 2/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Kaia Gerber εκτός από κόρη της θεάς Cindy Crawford, έχει αποδείξει πως έχει δικό της στυλ και μια έντονη προσωπικότητα, που την έχουν αναδείξει ως ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, μιας και μετρά ήδη συνεργασίες με τους πιο διάσημους σχεδιαστές και περιοδικά.

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Kaia Gerber!


Η ίδια διαθέτει έντονη αίσθηση της μόδας και χιλιάδες fans ακολουθούν τις στυλιστικές της επιλογές, που χαρακτηρίζονται από minimal, yet statement κομμάτια διάσημων οίκων και όχι μόνο. Συνήθως

επιλέγει casual chic σύνολα με updated λεπτομέρειες, σε basic χρωματική παλέτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Αυτή τη φορά, η Kaia φόρεσε το πιο go to φόρεμα του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από ένα blue/black, midi shirt dress σε ένα fun all over print με κόκκινα κερασάκια. Το φόρεμα είναι από τη συλλογή της Harley Newton, η οποία και είναι γνωστή για τα διασκεδαστικά και χαρούμενα prints που εντάσσει σε κάθε της δημιουργία.

Η νέα συνεργασία των Ancient Greek Sandals με τη Harley Viera Newton μάς γεμίζει χαρά και αισιοδοξία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harley Viera-Newton (@harleyvnewton)


Το 19χρονο supermodel ολοκλήρωσε το outfit με μαύρα μεγάλα γυαλιά, την Ava bag του οίκου Celine στο χρώμα της μέντας και τα all time classic sneakers της Converse σε μπλε χρώμα.

Η Kendall Jenner φόρεσε την πιο fun tote bag


Από τα signature wrap φορέματα της Diane Von Furstenberg, που ανέδειξαν τη θηλυκότητα και την άνεση στο συγκεκριμένο shape, κάνοντας το must have κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, έως τις πιο σύγχρονες εκδοχές με κουμπάκια στο μπροστινό μέρος, όπως αυτή της Harley Newton, αυτό το ανάλαφρο φόρεμα με το βολικό μήκος, φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και ταιριάζει σε κάθε ηλικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα