Αν έρχονται αλλαγές στη ζωή σου, τα Triumph-Talks δείχνουν τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις θετικά

09:14 2/6/2021 - Πηγή: InStyle

Θα περίμενες από ένα σουτιέν πέρα από άνεση να είναι και… έξυπνο; Το Fit Smart της Triumph παρέχει μέγιστη υποστήριξη στην καθημερινότητα, χάρη στην πρωτοποριακή επένδυση 4D και σκέφτεται για σένα πριν από σένα. Αγκαλιάζει τις αλλαγές στο σώμα και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Και επειδή… sky is the limit συντονίσου και στα Triumph Talks-Embrace Change που είναι σε εξέλιξη.

triumph.com

Η

μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως εμπνέεται από τις ιστορίες έξι γνωστών ελληνίδων που χάραξαν τη δική τους πορεία με αυτοπεποίθηση και ξεχώρισαν, επιτυγχάνοντας τους στόχους τους. Άλλωστε και η σειρά «Fit Smart» έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προσαρμοστικότητα και την τέλεια εφαρμογή, ο ιδανικός συνδυασμός δηλαδή για να σου δώσει το boost που χρειάζεσαι για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

triumph.com

H Triumph έχει αναγνωριστεί ως ειδικός στην εφαρμογή και το «Fit Smart» είναι η τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία των σουτιέν. Με απλά λόγια, το υλικό προσαρμόζεται φυσικά στο σώμα μας, και ανταποκρίνονται σε τυχόν διακυμάνσεις του βάρους ή οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές που συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου.

Τα Triumph-Talks αγκαλιάζουν τις γυναίκες και τις αλλαγές τους

Η Χρυσή & Χάλκινη Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η τραγουδίστρια Τάμτα, μας μίλησαν ήδη για τη δύναμη που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της και πως οι ίδιες αντιμετώπισαν τις αλλαγές και τα εμπόδια στο δρόμο τους.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μητέρα δύο κοριτσιών και μίας ροκ μπάντας. Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, αλλά και μαθήτρια χορού, μπαλέτου και κλασσικής κιθάρας.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στις δικές της αλλαγές και σε μια οντισιόν που δεν θα ξεχάσει ποτέ. «Είμαι ένας άνθρωπος που έμαθε να αγαπά τις αλλαγές. Δεν γεννήθηκα φυσικά έτσι. Μου προέκυψε. Αναγκάστηκα να μπω στην διαδικασία να συνειδητοποιήσω ότι οι αλλαγές είναι ένα δώρο», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, «μια άγκυρα στη ζωή μου και ένα γεγονός που με σημάδεψε ήταν μια οντισιόν που έγινε με τις πιο ιδανικές συνθήκες, με έναν σκηνοθέτη που αγαπούσα πάρα πολύ για μια παράσταση που θα έκανε παγκόσμια περιοδεία. Τελικά κατάφερα να βγω πρώτη επιλαχούσα και στεναχωρήθηκα πολύ γιατί είχα high expectations. Αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο μου για μια άλλη οντισιόν και έναν ρόλο στην τηλεόραση. Ο ρόλος της βοηθού του αστυνόμου Μπέκα. Ένας ρόλος που με κυνηγάει ακόμα και σήμερα, 15 χρόνια μετά και άνοιξε την πόρτα για την καριέρα που ακολούθησε. Όταν λοιπόν έρχεται κάτι άλλο και όχι αυτό που θέλαμε πρέπει να το βλέπουμε με αγάπη γιατί για κάποιο λόγο έχει έρθει στη ζωή μας».

Σοφία Μπεκατώρου: είναι η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα αθλήτρια με δύο ολυμπιακά μετάλλια 1 χρυσό στην Αθήνα το 2004 και ένα χάλκινο στο Πεκίνο το 2008, 10 παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους και ανακηρυχθείσα 2 φορές η καλύτερη ιστιοπλόος του κόσμου από τη διεθνή ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία.

H Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε πως «δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου μετά το μετάλλιο και ούτε ότι η ίδια η ζωή είναι σαν κύμα. Αυτές οι διακυμάνσεις δεν είναι ευχάριστες όταν από το πάνω πας στο κάτω ενώ το αντίστροφο σου προκαλεί μια μεγάλη ευχαρίστηση. Δεν έχει ωστόσο σημασία αν έχεις πετύχει τον στόχο σου, το κενό είναι κενό και ξαφνικά δεν βρίσκεις τη χαρά. Και έρχεται η πρώτη στιγμή της αλλαγής που πρέπει να διαχειριστείς, που δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση όταν έχεις φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο».

Μυρτώ Κάζη:Η δημοσιογραφία ήταν το όνειρό της από όταν ήταν 7 χρονών και σήμερα, 30 χρόνια μετά δηλώνει ευτυχισμένη που το ακολούθησε! Έχει δύο δικά της site και περιοδικά το Yes I Do και το BOOM και είναι μητέρα δύο παδιών.

Η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη εξήγησε: «Ο Covid-19 μου έδειξε ότι ίσως κάποια πράγματα πρέπει να φύγουν από τα χέρια μου και είναι OK αυτό. Η μάνα είναι το πιο δυνατό όν του πλανήτη. Από τη στιγμή που θα δει τις δύο κόκκινες γραμμούλες στο πρώτο τεστ εγκυμοσύνης αλλάζει η ζωή της. Ξαφνικά όλα τα μπορεί. Δεν γκρινιάζει, δεν κουράζεται… είναι μια super hero».

Ακολούθησε η ομιλία της ηθοποιού και ιδρύτριας της ΜΚΟ “ΑΝΑΣΑ”, Ζέτας Δούκα. «Η απόφαση του να γίνω ηθοποιός πάρθηκε αστραπιαία. Έχοντας περάσει από το σκληρό περιβάλλον του χορού, άφησα πίσω μου το στρωμένο επάγγελμα της φυσιοθεραπεύτριας, διορισμένης μάλιστα και σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, για να γίνω αυτό που επιθυμούσα ψυχή τε και σώματι. Το τίμημα ήταν μεγάλο, ιδίως το οικονομικό. Για να μπορέσω να συντηρηθώ έπρεπε να κάνω πάρα πολλές δουλειές. Δεν με πτόησε όμως τίποτα. Έβρισκα τον εαυτό μου σε αυτή μου την απόφαση», ανέφερε η ίδια.

Zέτα Δούκα: Ηθοποιός και ιδρύτρια της ΜΚΟ “ΑΝΑΣΑ”, που προσφέρει, μέσω του Κέντρου Ημέρας, δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα άτομα που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής.Παρακολουθήστε τις ομιλίες των δυναμικών αυτών γυναικών και εμπνευστείτε από το πώς έχουν αγκαλιάσει τις αλλαγές στη ζωή, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή τους.

Η Τάμτα μας μίλησε και για τις δικές της εμπειρίες. «Ότι φόρεμα θυμάμαι από μικρή είναι όλα ραμμένα από την μαμά μου. Όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ μου έλειπαν πάρα πολύ οι φίλοι μου, οι άνθρωποί μου και έγινα λίγο φιλενάδα με το ψυγειάκι. Πιστεύω πάρα πολύ στις αλλαγές και θεωρώ ότι στις περισσότερες φάσεις της ζωή μας είναι και απαραίτητες. Αγαπάω πάρα πολύ τη ζωή οπότε ότι και αν συμβαίνει θεωρώ γενικά ότι μαθαίνουμε από αυτό και θέλω να μάθω όσα περισότερα γίνεται από αυτή τη ζωή», είπε.

Τάμτα: Η Γεωργιανής καταγωγής τραγουδίστρια ξεκίνησε μια ανοδική πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας κατακτώντας δικαιωματικά τον τίτλο του pop idol με πρωτιές στο official airplay chart, βραβεία και μουσικές διακρίσεις.

Την συνέχεια από τα πέντε πρώτα Triumph Talks μπορείτε να την δείτε  εδώ: https://triumphtalks.gr/

Υποδεχτείτε λοιπόν τις αλλαγές με θετική ενέργεια και όλα θα είναι πιο εύκολα. Φυσικά συντονιστείτε στις 8 Ιουνίου για την ομιλία της Μάντη Περσάκη.

Μάντη Περσάκη: Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, έχει δημιουργήσει τα Γυμναστήρια “Pilates by Mandy” και είναι μητέρα δυο παιδιών. Ομιλία στις 8/6.

Δείτε όλα τα Triumph-Talks εδώ: https://triumphtalks.gr/ 

Keywords
ερχονται, ζωη, triumph, θετικα, πηνελόπη αναστασοπούλου, τεστ εγκυμοσύνης, smart, triumph, sky, εταιρεία, γνώμονα, ροκ, αθηνα, site, τεστ, super, hero, μκο, pop, idol, official, ιουνίου, https, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, η ζωη, γυναικα, δωρεαν, ζετα δουκα, ηθοποιος, καριερα, μητερα, μκο, ονειρα, ονειρο, περιοδικα, πηνελόπη αναστασοπούλου, πηνελοπη, τεστ, τηλεοραση, τηλεφωνο, smart, αγαπη, αγκυρα, ανθρωπος, απλα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γεγονος, γινεται, γνώμονα, δυναμη, δημοσιο, δικη, δωσει, εγινε, ευκολα, ειπε, ενεργεια, εξελιξη, εξι, επρεπε, ερχεται, εταιρεία, τεχνολογια, ζετα, ζωη μου, ιδια, υπηρεσιες, υποθεση, θετικη ενεργεια, ομιλια, κυμα, λογια, λογο, μαμα, μπορειτε, μυαλο, οντισιον, πεκινο, περιβαλλον, πορτα, ψυχη, ροκ, ρολο, συνεχεια, σειρα, σωμα, σοφια, ταμτα, τεστ εγκυμοσύνης, τραγουδιστρια, φυσικα, φορα, χρυση, χαρα, super, sky, δουλειες, εφαρμογη, φιλοι, για σενα, ηρθα, https, idol, ιουνίου, νοσοκομειο, official, pop, site, σουτιεν, θελω να, υλικο, ξεκινησε, χερια
Τυχαία Θέματα