Kate Middleton: “Με λένε Catherine” – Η τρυφερή στιγμή μ’ έναν τρίχρονο

H Kate Middleton έκλεψε άλλη μια φορά τις καρδιές των παιδιών.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκε το Κέντρο Παίδων Colham Manor προκειμένου να μάθει περισσότερα για την ψυχική υγεία των μητέρων και να μιλήσει με το προσωπικό που έχει βοηθήσει ευάλωτες μητέρες στην κοινότητα.

Spending some time with new mothers, understanding more about their experiences of mental health

and how integrated services are making a real difference in the community. pic.twitter.com/0bQjWeN2Om

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) November 9, 2022

Εκεί είχε την ευκαιρία να επιδείξει την τρυφερή, μητρική της πλευρά συνομιλώντας με νεαρές μητέρες. Η στιγμή, ωστόσο, που έλιωσε καρδιές ήταν όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνομίλησε με τον 3χρονο Akeem, ο οποίος φάνηκε να εντυπωσιάζεται από την Kate Middleton.

Όταν τη ρώτησε το όνομά της, εκείνη του απάντησε ότι τη λένε Catherine, ενώ του χάρισε την καρφίτσα με την παπαρούνα της, που φορούσε στο πέτο, λέγοντάς του πως ήταν κάτι “για να θυμούνται όλους τους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στον πόλεμο”.

It’s not everyday you get a poppy from a Princess Akeem who’s 3 was very chatty when Kate unexpectedly stopped to say hello at a maternity mental health visit so she gave him her remembrance poppy. Thanks Liberty from Colham Manor primary and Akeem’s mum for letting me share pic.twitter.com/ykP1wyujtf

— Rhiannon Mills (@SkyRhiannon) November 9, 2022

Άλλη μια φορά η πριγκίπισσα έδειξε ότι έχει τον τρόπο της με τα παιδιά, αφού και η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών, αλλά και αυτά μοιάζουν να εντυπωσιάζονται από αυτήν.

Η επίσκεψή της έρχεται ώρες μετά την κυκλοφορία της νέας σεζόν του The Crown, η οποία είναι πιθανό να έχει προκαλέσει σοκ στο παλάτι. Η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail, Rebecca English, σημείωσε ότι η σεζόν αυτή μπορεί να είναι τόσο αμφιλεγόμενη, που θα μπορούσε να ωθήσει το Παλάτι να σπάσει την παράδοση του “ποτέ να μην παραπονιέσαι, ποτέ να μην εξηγείς”. Ο χαρακτήρας της Kate δεν εμφανίζεται μέχρι σήμερα στο The Crown – ωστόσο αναμένεται να τη δούμε στην επόμενη και τελευταία σεζόν της εκρηκτικής δραματικής σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα