Jennifer Aniston: «Ο Brad Pitt με παράτησε γιατί δεν του χάρισα ένα παιδί -Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος»

Για το νέο εξώφυλλο του Allure πόζαρε η Jennifer Aniston, η οποία εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- στο περιοδικό πως έκανε τα πάντα για μείνει έγκυος και πως ο Brad Pitt την χώρισε επειδή δεν του χάρισε ένα παιδί.

«Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάριά σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι», ανέφερε

η πασίγνωστη ηθοποιός για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


Για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Brad Pitt, η ίδια διέψευσε τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και ανέφεραν πως εκείνη ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέτα της και όχι στην δημιουργία οικογένειας.

«Ήταν ένα απόλυτο ψέμα ότι ήμουν απλώς εγωίστρια, ότι με ένοιαζε η καριέρα μου. Και προς Θεού, ότι ήθελα να είμαι μία επιτυχημένη γυναίκα, χωρίς παιδί. Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί», εξομολογήθηκε η Jennifer Aniston.

«Είμαι εδώ σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει…Πραγματικά νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει άλλο, “Μπορώ;” Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό», κατέληξε στη συνέντευξή της στο Allure για το κεφάλαιο «παιδί».

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Καλίδης – Λεάννα Μάρκογλου: Στο νοσοκομείο ο γιος τους

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν θα έρθει τρίτο παιδί, ούτε είναι στις προθέσεις μου ένας ακόμη γάμος»

Maestro: Η πρώτη ανάρτηση της επίσημης σελίδας του Netflix στην Ελλάδα για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα