Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Από το 2001 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 10/11 η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο κομμάτι της μητρότητας, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της από το 2001.

«Από το 2001 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου κι ότι τυχαίνει να παρακολουθήσω, το βλέπω στον υπολογιστή», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια,

αναφέρθηκε στη μητρότητα εξομολογώντας πως «με δυνάμωσε πάρα πολύ. Επηρέασε τα επαγγελματικά προς το καλύτερο. Ήμουν πιο δυναμική στις αποφάσεις. Ήξερα τι θέλω, πως ήθελα να γίνει, φρόντιζα περισσότερο τους όρους των συνεργασιών μου και τους χρόνους για να είμαι με τα παιδιά μου. Επομένως με γείωσε πολύ κι έγινε πιο συγκεκριμένη σε αυτά που έκανα».

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο «Maestro» θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix, έχοντας αφετηρία την Ελλάδα και την Κύπρο, που κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τις κολλητές της -Φωτογραφίες

Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Άγγελο Λάτσιο με αφορμή την ονομαστική του εορτή

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Λαμβάνω δυο φορές τη μέρα προκλητικές φωτογραφίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα