Jessica Biel: Η συμβουλή που έδωσε στα παιδιά της “Τους λέω πάντα την αλήθεια”

19:34 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, η Jessica Biel απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το νέο της βιβλίο θα ονομάζεται “Ένα παιδικό βιβλίο για την περίοδο”.

«Πώς μιλάς στους γιους σου για την περίοδο;» ρώτησε ένας χρήστης στο Instagram Story της.

«Λοιπόν, δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Τους λέω την αλήθεια για το τι συμβαίνει με μένα και το πώς νιώθω», είπε η πρωταγωνίστρια του 7th Heaven.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

«Προσπαθώ να το κάνω με έναν τρόπο που τους δίνει αληθινές, πραγματικές, βιολογικές και ανατομικά σωστές πληροφορίες. Κάτι που δεν θα τους κάνει να νιώσουν πολύ άβολα». Η Biel πρόσθεσε ότι ενώ το «παίρνει σιγά σιγά» με τα αγόρια της, τους «λέει επίσης την αλήθεια». «Δεν τους το κρύβω, τους λέω τις πραγματικές λέξεις. Τους δίνω τους πραγματικούς ορισμούς αυτών των καταστάσεων και φράσεων γύρω από την αναπαραγωγική υγεία. Μπορεί να τους τρομάξει, αλλά εγώ θέλω να μπορούν να νιώσουν άνετα να τις χρησιμοποιήσουν. Τους τα λέω όλα όπως είναι», κατέληξε η σύζυγος του Justin Timberlake.

Γιατί αποφάσισε να γράψει το συγκεκριμένο βιβλίο;

Σε άλλο Instagram Story της, η Biel απάντησε επίσης σε έναν χρήστη που τη ρώτησε γιατί αποφάσισε να γράψει το βιβλίο.

Η ηθοποιός θυμάται μια εποχή στα 30 της όταν ήταν έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. «Δεν ήξερα τι είναι όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κύκλο μου. Σκέφτηκα ότι ήταν πραγματικά τρελό γιατί θα έπρεπε να ξέρω αυτά τα πράγματα. Πάντα ένιωθα έντονα, ότι πρέπει να κάνουμε κανονική τη συζήτηση γύρω από την περίοδο.

Το εκπαιδευτικό βιβλίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την “PERIOD”. Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία αγωνίζεται να τερματίσει τη «φτώχεια και το στίγμα της περιόδου» μέσω της εκπαίδευσης και της υποστήριξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα