Jamie Lynn Spears: Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με την αδερφή της, Britney

15:36 14/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jamie Lynn Spears έκανε πολλές αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την αδερφή της.

Ο Γολγοθάς που αντιμετώπισε η Britney Spears είναι παγκοσμίως γνωστός. Η διάσημη pop star είχε μια πολυετή δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, σχετικά με την τυραννική κηδεμονία του. Πρόσφατα βγήκε νικήτρια και έχει επιτέλους τον έλεγχο της ζωής της. Ωστόσο, η προδοσία από την οικογένειά της

εξακολουθεί να την πληγώνει. Έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον πόνο που της προκάλεσαν, τόσο οι γονείς της όσο και η αδερφή της. Τώρα λοιπόν η Jamie Lynn Spears αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να υποστηρίξει τον εαυτό της και να αποκαλύψει τη δική της πλευρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miz Hollywood (@mizhollywood)

Την περασμένη Τετάρτη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Jamie Lynn δεν έδειξε ποτέ την υποστήριξή της στη Britney και διατήρησε μάλιστα ένα αρκετά low profile σχετικά με όλη αυτήν την κατάσταση. “Ετοιμαζόμουν να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα και δεν καταλάβαινα πλήρως τι συνέβαινε ούτε ήμουν εστιασμένη εκεί. Είχα επικεντρωθεί στο ότι ήμουν 17 χρονών και ετοιμαζόμουν να γεννήσω” ξεκίνησε περιγράφοντας το πως ένιωθε όταν είχε βγει η απόφαση του δικαστηρίου πριν 14 χρόνια. Στη συνέχεια ερωτήθηκε εάν συμφωνούσε με την κηδεμονία της αδερφής της και απάντησε πως δεν έχει σημασία αυτό. “Όλοι έχουν φωνή και πρέπει να ακούγoνται” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HollywoodLife (@hollywoodlife)

“Πάντα αγαπούσα τη Britney και την υποστήριζα, έκανα πάντα το σωστό για εκείνη και το ξέρει αυτό. Όταν χρειάστηκε βοήθεια, προσπάθησα σκληρά, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βεβαιωθώ ότι είχε τις επαφές που χρειαζόταν για να προχωρήσει, ενδεχομένως και να λήξει αυτή η κηδεμονία και απλά να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό για την οικογένειά μας. Αν είναι να προκαλεί τέτοια διχόνοια, γιατί να συνεχίζεται;” ανέφερε. H Jamie Lynn ανακοίνωσε επίσης ότι ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, στο οποίο αναλύει σε βάθος τη διαλυμένη σχέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη deja vu magazines (@dejavumagazines)

Keywords
Τυχαία Θέματα