Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον θάνατο του Μονογυιού – «Τον γνώριζα, είναι τραγικό να βλέπεις…»

Ο Τζώρτζης Μονογυιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα με το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/1 στη Βούλα. Ο ίδιος είχε συστηθεί στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Wall». Η Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκε με την πολύ δυσάρεστη είδηση στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, αποκαλύπτοντας πως γνώριζε τον επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα,

η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στους συνεργάτες της πως ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε πολλές φορές καλεσμένος στην εκπομπή της τότε λόγω του παιχνιδιού, ωστόσο τον είχε επισκεφτεί και στο μαγαζί του στη Μύκονο και γνώριζε και τη σύζυγό του. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ της με τον θάνατό του.

«Ξύπνησα με αυτό, δηλαδή εκείνη την ώρα άνοιξα την τηλεόραση, μπήκα μετά στο internet, μου το έστειλε και η Ελένη… Στην αρχή δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κυρία Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο “The Wall” και είχε έρθει αρκετές φορές καλεσμένος στην εκπομπή. Μάλιστα, θυμάμαι ότι τον είχα πετύχει και στη Μύκονο, είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια, τότε που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να βλέπεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας, δεν με νοιάζει αυτό. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της… Είναι αυτά τα ξαφνικά τα απρόβλεπτα που λες είναι δυνατόν;».

Ακόμα, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Με σοκάρει που τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ατύχημα αυτοκινήτου, από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου, που δεν ξέρεις τι σημαίνει γκάζι. Σκεφτόμουν όλα αυτά και έλεγα ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε συνέχεια…».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρα Δαρμουσλή-Βασίλης Τσατσάκης: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον νεογέννητο γιο τους -Φωτογραφίες!

 Ορέστης Τζιόβας: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ όταν κόλλησα κορονοϊό, το πέρασα άσχημα»

 Τζώρτζης Μονογυιός: Ήρθε στην Αθήνα για να παραλάβει τη Ferrari – Αυτή είναι η τιμή της

Keywords
Τυχαία Θέματα