Heidi Klum: Με δημιουργία Peter Dundas που είχε ήδη φορεθεί από την Δούκισσα Νομικού

10:00 14/1/2022 - Πηγή: InStyle

Και το γκάλοπ θα είχε ως εξής: Ποια το φόρεσε καλύτερα; Το top model Heidi Klum ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο αγαπημένο της φόρεμα όπως έγραψε. Κι εμάς κάτι μας θύμισε… Δεν είναι αυτό το ίδιο φόρεμα που φορούσε η Δούκισσα Νομικού

στα φετινά Madwalk;

Instagram @heidiklum

Ναι, είναι! Και συγκεκριμένα είναι του σχεδιαστή Peter Dundas. Μόνο που η Heidi φάνηκε να το ευχαριστήθηκε περισσότερο αφού πόζαρε προφίλ, από πίσω, χόρεψε και στροβιλίστηκε μέσα στο κίτρινο φόρεμα της, αναδεικνύοντας την κάθε του πλευρά. Το αποκαλυπτικό φόρεμα της ταίριαζε γάντι αν και δεν γνωρίζουμε σε ποια περίσταση θα το φορέσει.

Instagram @dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού από την άλλη, φόρεσε το Dundas φόρεμα με μεγαλύτερη κομψότητα παρά τον αποκαλυπτικό του χαρακτήρα. Το δικό μας top model ντύθηκε στα κίτρινα στα φετινά Madwalk και όπως και να το κάνουμε, το φόρεσε πρώτη! Μεγάλο θέμα η πρωτιά όταν πρόκειται για ρούχο.

Instagram @dutchesss_

Τώρα, ποια το φόρεσε καλύτερα… Αυτό θα το μάθουμε όταν και η Heidi Klum το βάλει σε κάποια επίσημη εκδήλωση. Έδειχνε πάντως ότι αναδείκνυε το sexiness καλύτερα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Heidi Klum, Peter Dundas, Δούκισσα Νομικού,Heidi Klum, Peter Dundas, doukissa nomikou