Hailey Bieber: Φόρεσε την ξεπερασμένη τάση στα παπούτσια με το πιο κομψό φόρεμα του 2023

08:30 4/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Hailey Bieber, η οποία έχει υιοθετήσει τον μινιμαλισμό των ’90s με τον καλύτερο τρόπο, μας έδωσε ένα masterclass στο απλό στιλ, ενώ παράλληλα έκανε την ανατροπή.

Η Bieber είναι εδώ και καιρό οπαδός του στράπλες μίντι φορέματος, επιλέγοντας συχνά αυτήν την γραμμή για μια κομψή και διακριτικά σέξι βραδινή εμφάνιση. Ωστόσο ήταν τα παπούτσια που επέλεξε που έκαναν την έκπληξη στο look. Συνδύασε το φόρεμά της το οποίο είναι μια από τις

μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς με ένα ξεπερασμένο στιλ παπουτσιών.

Hailey Bieber: 4 καλοκαιρινά outfits απευθείας από τη ντουλάπα της Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HAILEY RHODE BIEBER (@haileybiebernew)

Ως φανατική των loafers, των αθλητικών παπουτσιών και των σανδαλιών με λουράκια, είναι σπάνιο να βλέπουμε την Bieber με μαύρα court shoes, δηλαδή κλασικές γόβες της δεκαετίας του ’90, ένα παπούτσι που δεν έχουμε δει πολύ τελευταία, αλλά που πρόκειται να επιστρέψει θριαμβευτικά το φθινόπωρο. Παρόλα αυτά, ο συνδυασμός αποδείχθηκε η τέλεια προσθήκη στην εμφάνισή της, εξισορροπώντας το dinner-ready outfit της.

Η Hailey επανέφερε την εμφάνισή της στο 2023, συνδυάζοντας το φόρεμά της με τα αγαπημένα σκουλαρίκια Bottega. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν επίσης φυσικά και λαμπερά.

Και δεν υπάρχει πιο κλασικό στιλ ψηλοτάκουνα που να ταιριάζουν με όλα, ανεξάρτητα από την εποχή.

Θέλετε τα it σκουλαρίκια Bottega Veneta αλλά έχετε μικρό budget; Bρήκαμε τις εναλλακτικές

Keywords
Τυχαία Θέματα