Παναγιώτης Αυγενικός: Ο αδερφός του Βαλάντη έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του -Βίντεο

Ο Παναγιώτης Αυγενικός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «MasterChef», είναι εδώ και πολύ καιρό τρελά ερωτευμένος! Μάλιστα, ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, Βαλάντη, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε η αγαπημένη του μέσα από τα social media, η οποία δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της την έκπληξη που της επιφύλασσε ο Παναγιώτης Αυγενικός.

Συγκεκριμένα, η Βικτώρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την ώρα που εκείνος γονατίζει μπροστά της και της προσφέρει ένα εντυπωσιακό μονόπετρό.

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μου είναι να πω ναι στην αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Βικτώρια, αφού η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της.

View this post on Instagram

A post shared by РОДОС ГРЕЦИЯ ГРЕЧЕСКИЙ ЯЗЫК (@vernervika)

Ο αδερφός του Βαλάντη είχε απαντήσει για τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ τους κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής του Star: «Έδωσα το στίγμα μου, έδειξα ποιος είναι ο Παναγιώτης, να δουν ποιος είμαι εγώ. Λέγοντας ότι ήμουν στη σκιά του εννοούσα ότι έφυγα από αυτό το όνομα και το άτομα που αναφέρθηκα, έφυγα από αυτό το κομμάτι και έδειξα ότι υπάρχει και ο Παναγιώτης, δεν είναι απλά ο αδερφός του Βαλάντη».

Διαβάστε ακόμα:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους»

Lizzo: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της

Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle: Έτσι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα