Flip flop time: 6 δροσερά looks με σαγιονάρα που θα σας κάνουν να λατρέψετε το πιο cool παπούτσι

13:00 15/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ολίγον παρεξηγημένες, οι κατά τα άλλα τόσο βολικές και cool σαγιονάρες, πρωταγωνιστούν στα looks μας κάθε καλοκαίρι και όχι άδικα. Ως υπόδημα της ευκολίας, αρχικά έγιναν γνωστές για τον casual χαρακτήρα τους, αλλά όσο ο καιρός περνάει οι αγαπημένες flip flops γίνονται απαραίτητο στοιχείο του καλοκαιρινού styling. Με τις διάφορες μορφές τους να έχουν κατακλύσει τα μέσα αλλά και τους δρόμους, κάτι μας λέει ότι φέτος θα τις φορέσουμε κι εμείς. Ειδικά

αν είναι σε αυτά τα φλούο χαριτωμένα χρώματα και με lace-up κορδόνια.

@emilisindlev

Με total set και μίντι φούστα: σε δροσερή υφή και αέρινη. Οι μίντι καλοκαιρινές φούστες αποτελούν το πιο chic item της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν τέλεια με flat σανδάλια και πόσο μάλλον με σαγιονάρες.

@_jeannetemadsen_

Με χυτά λευκά παντελόνια: απλά και καθαρά. Το σκανδιναβικό styling προστάζει άνετες ίσιες γραμμές, λευκά tank tops και σαγιονάρες και δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

@tamara

Με μάξι φορέματα: λατρεύουμε το νησιώτικο outfit, καθώς περιλαμβάνει την κομψότητα ενός μάξι φορέματος και την ανεμελιά του καλοκαιριού σε ένα μόνο look. Κι όλα αυτά χάρη στις αγαπημένες μας σαγιονάρες.

@emilisindlev

Με athleisure styling: φτάνει πια με τα λευκά αθλητικά. Δοκιμάστε για μια φορά να αντικαταστήσετε τα συνηθισμένα sneakers με τις τόσο cool και άνετες σαγιονάρες που θα αναβαθμίσουν το look και θα του δώσουν άλλον αέρα.

@alexandrapereira

Με πλεκτά: τόσο φρέσκο και δροσερό outfit που δεν θέλουμε να το φοράμε μόνο στην παραλία, συνδυασμένο με μαγιό, αλλά κυριολεκτικά παντού. Top!

@emilisindlev

Με μίνι φούστα: και γενικά με μίνι! Μιας και είναι η τοπ τάση της εποχής φορέστε χαριτωμένες flip flops και το εξίσου cute μίνι σε έναν καυτό συνδυασμό. Το καλοκαίρι θέλει άνεση και οι cool σαγιονάρες είναι το πιο κατάλληλο παπούτσι για να το περάσετε άνετα και στιλάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα