Jason Momoa: H νέα γυναίκα στη ζωή του

10:13 15/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Jason Momoa προχωράει παρακάτω ύστερα από τον πρόσφατο χωρισμό του.

Ο 42χρονος ηθοποιός ξεκίνησε να είναι σε σχέση με τη Lisa Bonet το 2005 και παντρεύτηκαν κρυφά 12 χρόνια αργότερα. Έχουν φέρει μαζί στον κόσμο δυο παιδιά, τη Lola Iolani και τον Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. Παρά το γεγονός ότι αποτελούσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood και ο έρωτάς τους ήταν φανερός στους πάντες, αποφάσισαν να δώσουν

ένα τέλος στο ειδύλλιό τους. Ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον Ιανουάριο του 2022, σοκάροντας έτσι τους θαυμαστές τους. Τώρα λοιπόν μια νέα είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η οποία ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa Diaries (@jasonmomoadiaries)

Εδώ να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, ο Jason Momoa είχε απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό μαζί με την Kate Beckinsale. Βρισκόντουσαν στο Academy Awards afterparty του Vanity Fair και φλέρταραν έντονα ο ένας με τον άλλον. Ήρθαν στη δημοσιότητα πολλές φωτογραφίες τους από εκείνην τη βραδιά που χαμογελούν και περνούν όμορφα. Υπάρχουν επίσης στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε τον Jason να δίνει το πανωφόρι του στην Kate. Ωστόσο, το σύντομο φλερτ τελείωσε άδοξα, αφού ο Momoa είναι και επισήμως μαζί με την Eiza González.

Η Μεξικανή ηθοποιός έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της υποκριτικής και πρωταγωνιστεί σε πολλές επιτυχημένες ταινίες. Μια από αυτές είναι το θρίλερ δράσης, ‘Ambulance’ που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Σαν μοντέρνα gypsy, η Eiza Gonzalez με Paco Rabanne δημιουργία και αστραφτερό headpiece. @fashionquarterly/instagram

“Βγαίνουν όντως μαζί. Νοιάζεται πολύ για εκείνη. Ο Jason βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο, εργάζεται πάνω στο project του, ‘Fast X’. Είναι αρκετά απασχολημένος, είναι μια ωραία φάση της ζωής του”, αποκάλυψε στον Τύπο μια κοντινή πηγή του.

“Είναι και οι δυο πολύ απασχολημένοι με τις δουλείες τους και περνάνε όμορφα μαζί. Δεν είναι ακόμη κάτι σοβαρό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ένας άλλος insider.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eiza Gore (@eizagonzalez)

Keywords
Τυχαία Θέματα