Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Καθυστέρησαν να την βγάλουν στον αέρα του “Χαμογέλα και πάλι” και εξαφανίστηκε -Η αμηχανία της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν προγραμματισμένο να βγει σήμερα το πρωί (15/5) στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και να σχολιάσει τα της Eurovision, όπως εκείνη μόνο ξέρει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου προλόγισε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία βγήκε κανονικά στον αέρα μέσω Skype για λίγα μόλις λεπτά, με την

παρουσιάστρια να την καλημερίζει και να της ζητάει να περιμένει λίγο καθώς θα πήγαιναν σε διαφημιστικό διάλειμμα.

«Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά», της είπε χαρακτηριστικά, με την ίδια να της απαντάει θετικά.

Ωστόσο, αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν εμφανίστηκε ποτέ, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ενημερώνει τους τηλεθεατές πως θύμωσε από την αναμονή.

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω», σημείωσε η παρουσιάστρια του Mega.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, θέλησε να διευκρινίσει ότι «την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου».

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2022-Αμάντα Γεωργιάδη: Η θέση που κατέκτησε η Ελλάδα στον Α’ Ημιτελικό από κοινό και κριτική επιτροπή

Eurovision 2022-Kalush Orchestra: Η απάντηση σε όσους είπαν ότι νίκησαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Eurovision 2022: Άγγιξε κόκκινο η τηλεθέαση στον μεγάλο τελικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα