Eva Longoria: Θύμισε σέξι γοργόνα με cut-out φόρεμα στις Κάννες

19:38 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Eva Longoria, συχνά αποκαλούμενη «βασίλισσα των Καννών», για ακόμη μια φορά αιχμαλώτισε τα βλέμματα στο διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου. Γνωστή για την αξεπέραστη γοητεία που εκπέμπει, η Longoria έκανε μια σειρά από αξέχαστες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Κάπως έτσι, επιβεβαίωσε τη θέση της ως είδωλο της μόδας. Βέβαια, εμείς ξεχωρίσαμε μία συγκεκριμένη, που λόγω χρώματος και σέξι ύφους μας θύμισε ιδιαίτερα γοργόνα!

Στο κόκκινο χαλί

Στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας “Celestial Grace,” η ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της μέσα σε ένα εκθαμβωτικό custom γαλαζοπράσινο φόρεμα του brand Tony Ward Couture. Το φόρεμα είχε περίτεχνες λεπτομέρειες με χάντρες και ένα βαθύ ντεκολτέ, συνοδευόμενο από μια δραματική ουρά που κυλούσε αρμονικά καθώς περπατούσε. Η τολμηρή επιλογή χρώματος και σχεδίου ανέδειξε την αυτοπεποίθηση και το απαράμιλλο γούστο της, ενώ τα κοψίματα στους κοιλιακούς και το βαθύ σκίσιμο στο πόδι έφεραν στο προσκήνιο την πιο hot πλευρά της.

Για να αφήσει το φόρεμα να ξεχωρίσει, η Longoria επέλεξε να το συνδυάσει με απλά αλλά κομψά κοσμήματα. Φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Santoni και κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδια Messika. Τα καστανά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια κομψή αλογοουρά, με κυματιστές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ασημένια σκιά ματιών και ένα διακριτικό nude κραγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Mermaidcore is back

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών και τις celebrities να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κόκκινα χαλιά και βραδινές εξόδους, η αισθητική της γοργόνας επιστρέφει ξανά. Χρώματα που θυμίζουν τον βαθύ ωκεανό, λάμψεις, παγιέτες και υλικά που δημιουργούν το υγρό εφέ, σιλουέτες που θυμίζουν κύματα και ναυαγισμένα ρούχα, wet look σε μαλλιά και μακιγιάζ και αρκετό sexiness δημιουργούν εικόνες βγαλμένες από τη θάλασσα. Και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Keywords
Τυχαία Θέματα